Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Χοντρό παιχνίδι Πούτιν κατά Ερντογάν: Bίντεο με διακίνηση πετρελαίου από Τουρκία προς ISIS

Ποιες οι αποκαλύψεις φωτιά της Ρωσίας για τη διακίνηση πετρελαίου Τουρκίας-Συρίας;

Συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ρωσικές Αρχές, προκειμένου να δείξουν πώς γίνεται η διακίνηση πετρελαίου στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, οι μυστικές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει περίπου 12.000 τάνκερ και φορτηγά να κάνουν τη συγκεκριμένη διαδρομή, όπως αναφέρει το rt.com.

«Η αεροφωτογραφία τραβήχτηκε στην περιοχή Zakho, όπου εντοπίστηκαν 11,775 τάνκερ και φορτηγά και στις δύο πλευρές των συνόρων», όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι, ο οποίος συμπλήρωσε «Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πετρέλαιο και από το Ιράκ και από τη Συρία περνά από αυτό το συγκεκριμένο σημείο».

Βαρέα φορτηγά φορτωμένα με πετρέλαιο εξακολουθούν να διασχίζουν τα Τουρκο-συριακά σύνορα, σύμφωνα με τον Rudskoy.

«Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των τάνκερ στις βόρειες και δυτικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά πετρελαίου από τη Συρία μειώνεται», πρόσθεσε.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου, Ρωσικά μαχητικά έχουν καταστρέψει πάνω από 2.000 οχήματα βαρέως τύπου για μεταφορά καυσίμων και επίσης δεκάδες εγκαταστάσεις επεξεργασίας πετρελαίου.

You might also like