Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Χαμός στο Διαδίκτυο με Προφητεία Νοστράδαμου για τον Τραμπ και την Ελλάδα!

Οσοι πιστεύουν στις «προφητείες» ανεβάζουν στα social media όσα είχε γράψει για τον «μεγάλο φωνακλά» αλλά και πώς αυτός σχετίζεται με το Βυζάντιο και τη χώρα μας!

Μπορεί για τους περισσότερους η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ να αποτέλεσε πραγματικό σοκ, ωστόσο οι οπαδοί του Νοστράδαμου υποστηρίζουν ότι ο μεγάλος προφήτης το είχε προβλέψει ήδη από τον 16ο αιώνα!

Πού το βασίζουν αυτό; Μα φυσικά στα ίδια του τα λόγια, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος.

«Ο μέγας ξεδιάντροπος, τολμηρός φωνακλάς, θα εκλεγεί κυβερνήτης του στρατού» είχε γράψει ο Νοστράδαμος.

Οι «συνωμοσιολόγοι» ερμηνεύουν αυτές τις λέξεις ως εξής: υποστηρίζουν ότι η λέξη «φωνακλάς», αναφέρεται στον έντονο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ο «στρατός» έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος είναι πλέον επικεφαλής της μεγαλύτερης στρατιωτική δύναμης.

Τα σημάδια όμως δεν σταματούν εδώ…

«Το λάθος θα ηχήσει, καλύπτοντας την τρέλα και το Βυζάντιο θα αναγκαστεί να αλλάξει τους νόμους του» έχει επίσης γράψει.

Σε μια προσπάθεια σύνδεσης της πρότασης αυτής με την εκλογή του Τραμπ, οι «ακόλουθοι» του Νοστράδαμου, ισχυρίζονται: Το Βυζαντιο υπήρξε αρχαία αποικία των Ελλήνων, ενώ η σύγχρονη Ελλάδα αποτελεί χώρο εγκατάστασης χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών. Αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι το μεταναστευτικό ζήτημα ήταν ένας από τους κεντρικούς πυλώνες της καμπάνιας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. Ισως λοιπόν ο «προφήτης» να είχε προβλέψει ότι η εκλογή Τραμπ θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές και όσον αφορά το προσφυγικό.

Τέλος, πολλοί μεταφέρουν μία ακόμα προφητεία του «Η Δημοκρατία της μεγάλης πόλης θα μπει σε πολύ ακριβό πόλεμο που θα κηρυχθεί από τρομπέτα (trumpet)» την οποία ερμηνεύουν ως το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου από τον Τραμπ.

Οσο εξωπραγματικά και αν φαίνονται όλα αυτά, οι συγκεκριμένες θεωρίες έχουν βρει θερμούς υποστηρικτές: «Όλες οι θεωρίες του έχουν βγει αληθινές. Η Αμερική είναι αντιμέτωπη με την πτώση. Έχουμε πολύ μεγάλο χρέος, καθώς εισάγουμε περισσότερα από όσα εξάγουμε. Αντιμετωπίζουμε τρομερό πρόβλημα» γράφει ένας χρήστης στο Facebook, ενώ άλλος αναφέρει επίσης στα social media: «Αφότου ηχήσει η σάλπιγγα, ετοιμαστείτε για έναν μεγάλο πόλεμο. Το είχε προβλέψει ο Νοστράδαμος πριν 400 χρόνια».

Δείτε βίντεο: Ο Νοστράδαμος, ο μεγάλος «φωνακλάς» Τραμπ και η Ελλάδα

https://www.youtube.com/watch?v=kXYUMy4BBsY

You might also like