Χαιρέτα μου τον Πλάτανο σήμερα 13/10: Τρία εκατομμύρια ευρώ κληροδοτεί ο Βαγγέλας στα εγγόνια του

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο σήμερα 13/10: Τρία εκατομμύρια ευρώ κληροδοτεί ο Βαγγέλας στα εγγόνια του, υπό τον όρο να μείνουν στον μαγευτικό Πλάτανο για έναν χρόνο.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο σήμερα 13/10: Τρία εκατομμύρια ευρώ κληροδοτεί ο Βαγγέλας στα εγγόνια του

Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, τα εκατομμύρια θα περάσουν στο χωριό! Η απορία για το πού βρήκε ο Βαγγέλας το αστρονομικό αυτό ποσό είναι μεγάλη.

Όλοι έχουν περιέργεια για τη διαθήκη και ο Ηλίας με την Καλλιόπη καταφέρνουν να μάθουν την αλήθεια. Το μυστικό στο στόμα του Ηλία, του μεγαλύτερου κουτσομπόλη Πλατάνου και περιχώρων, παύει να είναι ασφαλές.

Η Κατερίνα είναι ακόμα αναποφάσιστη αν θα μείνει να διεκδικήσει την κληρονομιά, όταν χάνει το σκυλί της και καταλήγει να το αναζητάει μαζί με τον Παναγή. Ένα μικρό ατύχημα θα τους φέρει πιο κοντά.

Ο Στάθης και η Μυρτώ ενημερώνονται για την κληρονομιά και σπεύδουν στον Πλάτανο. Ωστόσο, μόλις φτάνουν, η πρώτη τους γνωριμία με τον Παρασκευά και τον Χαραλάμπη είναι επεισοδιακή…

Για την αρχική σελίδα «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More