Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Bahar – Η Μπαχάρ πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Bahar – Η Μπαχάρ ξεκίνησε την πρώτη της εφημερία στο Γυναικολογικό Τμήμα υπό την επίβλεψη της δρος Ρενγκίν και τα πήγε αρκετά καλά. Ωστόσο, ο έντονος συναισθηματισμός της την οδήγησε σε σύγκρουση με τη δρ Ρενγκίν. Ως αποτέλεσμα, η δρ Ρενγκίν ζήτησε από τον Τιμούρ να αναλάβει τη Μπαχάρ στο δικό του τμήμα. Παρά το δύσκολο μέλλον που διαφαίνεται για τη Μπαχάρ στο νοσοκομείο, έχει ακόμη την υποστήριξη του δρος Εβρέν.

Bahar – Η Μπαχάρ πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Την επόμενη μέρα, η Ουμάι είναι απογοητευμένη από την απουσία της μητέρας της στα γενέθλιά της. Όταν τη συναντά, της μιλάει σκληρά, πληγώνοντας τη Μπαχάρ. Παρόλα αυτά, η Μπαχάρ αποφασίζει να μην τα παρατήσει. Αργά το βράδυ, η Ουμάι και η φίλη της, η Πάρλα, βγαίνουν κρυφά έξω. Σε ένα απομονωμένο δρομάκι, δύο άντρες τις πλησιάζουν και επιχειρούν να τις επιτεθούν. Τα δύο κορίτσια τρέχουν να σωθούν, αλλά η Ουμάι παραπατάει και χτυπάει το κεφάλι της σε μια πέτρα. Η Πάρλα καλεί αμέσως βοήθεια και η Ουμάι μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Τιμούρ και η Μπαχάρ ενημερώνονται αμέσως. Εκείνη τη στιγμή, η Μπαχάρ βρίσκεται με τον Εβρέν. Οι δύο τους σπεύδουν στο πλευρό της μικρής και, μετά από κάποιες ώρες αγωνίας, η Ουμάι συνέρχεται. Παρόλο που όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, ο Τιμούρ ανακαλύπτει κάτι πολύ πιο σοβαρό που θα έπρεπε να τον ανησυχεί. Η φιλία της κόρης του με την Πάρλα μπορεί να φέρει την καταστροφή στον γάμο του, καθώς η Πάρλα είναι η κόρη της δρος Ρενγκίν και γνωρίζει για την παράνομη σχέση της μητέρας της με τον δρ Τιμούρ εδώ και πολλά χρόνια.

Η Μπαχάρ συνεχίζει να δουλεύει σκληρά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο νοσοκομείο. Ο δρ Εβρέν της παρέχει συνεχή υποστήριξη, και αυτό την ενθαρρύνει να παραμένει αφοσιωμένη στη δουλειά της. Η σχέση της με την Ουμάι, αν και δύσκολη, την παρακινεί να βελτιώνεται συνεχώς και να αναζητά τρόπους να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Από την άλλη, η Ουμάι, έχοντας επιβιώσει από το τραυματικό περιστατικό, αρχίζει να εκτιμά περισσότερο τη Μπαχάρ. Παρόλο που η Πάρλα παραμένει κοντά της, η Ουμάι συνειδητοποιεί τη σημασία της οικογένειας και της προστασίας που της προσφέρει η Μπαχάρ.

Η σχέση της με τη μητέρα της βελτιώνεται σταδιακά, καθώς αναγνωρίζει τις προσπάθειες της Μπαχάρ να είναι παρούσα στη ζωή της παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η δρ Ρενγκίν και ο δρ Τιμούρ συνεχίζουν να διατηρούν την παράνομη σχέση τους κρυφή, όμως οι συνέπειες αυτής της σχέσης αρχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές των γύρω τους. Ο Τιμούρ ανησυχεί για την επίδραση που μπορεί να έχει η φιλία της κόρης του με την Πάρλα στον γάμο του και προσπαθεί να βρει τρόπους να προστατέψει την οικογένειά του.

Τελικά, η Μπαχάρ καταφέρνει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νοσοκομείου και να αναπτύξει μια ισχυρή επαγγελματική ταυτότητα. Η αποφασιστικότητά της και η υποστήριξη του δρος Εβρέν τη βοηθούν να ξεπεράσει τα εμπόδια και να συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς της.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like