Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Bahar εξελίξεις – Η Πάρλα εκβιάζει την μητέρα της

Bahar εξελίξεις – Το ένα λάθος μετά το άλλο κάνει η Μπαχάρ και όλοι αρχίζουν να αποκτούν πρόβλημα μαζί της, ενώ και η ίδια καταλαβαίνει πως βάζει πια σε κίνδυνο ακόμα και τη δουλειά του γιου της. Αυτό την κάνει να πάρει μια απόφαση.

Bahar εξελίξεις – Η Πάρλα εκβιάζει την μητέρα της

Στο μεταξύ, η Παρλά συνεχίζει να εκβιάζει με τον τρόπο της τη Ρενγκίν για την παράνομη σχέση με τον Τιμούρ. Ο Τιμούρ ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του είναι φίλη με την κόρη της ερωμένης του και απαιτεί από την Ουμάι να παρατήσει τη σχολή ζωγραφικής: «Εγώ δίνω λεφτά για να σπουδάσετε και μαθαίνω πως τελικά πας και κάνεις ζωγραφική; Θα σταματήσεις αύριο κιόλας και δεν ακούω κουβέντα». απαιτεί εκείνος και η κοπέλα καταρρέει. Είναι το όνειρό της η ζωγραφική. Η Μπαχάρ είναι στο πλευρό της και τη στηρίζει.

Βέβαια ο λόγος που ο Τιμούρ δεν θέλει να κόρη του να πηγαίνει εκεί είναι για να μην αποκαλυφθεί η κρυφή του σχέση με τη Ρενγκίν. Το επόμενο πρωί η Μπαχάρ πάει στο νοσοκομείο και ο Εβρέν πάνω στον πανικό του τη ρωτάει πώς είναι η Ουμάι. Γρήγορα αντιλαμβάνεται το λάθος του και κοιτάζοντας τον Αζίζ Ουράς τον ρωτάει αν είναι καλά η αδελφή του. Την ίδιαώρα, σε μια άδεια αίθουσα ο Τιμούρ συναντάει τη Ρενγκίν και της υπόσχεται πως θα της έχει μια έκπληξη. Κι ενώ η οικογένεια Γαβούζογλου περνάει κρίση, στο νοσοκομείο φτάνει ο ισχυρός Τζιχάν Τασκεσκί τον οποίο θα αναλάβουν ο Εβρέν και ο Τιμούρ.

Ο διευθυντής της κλινικής τούς προειδοποιεί: «Η προτεραιότητά σας είναι ο Τζιχάν Τασκεσκί και πρέπει πάση θυσία να μείνει ευχαριστημένος από το νοσοκομείο μας». Ο ισχυρός άντρας φτάνει στο νοσοκομείο με ελικόπτερο και απέξω περιμένουν κάμερες. Θα πρέπει όλα να γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Τζιχάν δεν είναι εύκολος άνθρωπος και αυτό κάνει τους γιατρούς Εβρέν και Τιμούρ να φτάνουν στα όριά τους, αν και ψάχνουν λύση για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Σερέν ανακαλύπτει ένα λάθος που έκανε η Μπαχάρ και αρχίζει να της νάζει μπροστά σε όλους: «Προσπαθείς να σκοτώσεις τον ασθενή; Άλλη φορά δεν θα δώσεις από μόνη φάρμακο σε κανέναν», της λέει, φέρνοντας και τον Αζίζ Ουράς σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να υπερασπιστεί τη μητέρα του.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like