ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; Δείτε τι διδάσκουν στα μικρά παιδιά ενός πολυπολιτισμικού σχολείου στην…«πολιτισμένη» Γερμανία!

Ειλικρινά όταν είδα αυτό το βίντεο που μου έστειλαν από την Γερμανία, έμεινα άφωνος από αηδία και συγκλονισμένος από το αίσχος ενός πολυπολιτισμικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, που θεώρει σαν… ύψιστο διδακτικό έργο την διαστροφή ακόμα και μικρών παιδιών σε ένα σχολείο της κορυφαίας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Γερμανίας.

Με μεγάλο δισταγμό αλλά και μεγάλη θλίψη αποφάσισα να το παρουσιάσω, (όχι όλο), για να καταλάβουν κάποιοι, όσο ακόμα μπορούν να αντιληφτούν, το που οδηγούμαστε με όλες αυτές τις πολυπολιτισμικές αηδίες και τις παρελάσεις υπερηφάνειας της ηλιθιότητας τους.

Κάποτε θα πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και να πάψουμε να μένουμε απαθείς και κωφάλαλοι και να κρυβόμαστε πίσω από υποκριτικές αποστασιοποιήσεις γιατί έτσι όπως πάμε σύντομα θα βρούμε τα ίδια και στα δικά μας σχολεία.

https://www.youtube.com/watch?v=0vYI0oHXpS8

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More