Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αστέρια στην άμμο Επεισόδια: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Αστέρια στην άμμο Επεισόδια: Η νέα σειρά του Alpha «Αστέρια στην άμμο» θα κάνει την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Αστέρια στην άμμο Επεισόδια: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Ο Ανδρέας Γεωργίου μεταφέρει στην μικρή οθόνη το ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαϊρη.

Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου αποφασίστηκε γρήγορα και στηρίζεται από μία ομάδα αξιόλογων συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, τη σκηνοθεσία ο Θοδωρής Νικολαΐδης, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Λουκάς Ζήκος, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Λυδία Σγουράκη, Θεόφιλος Πασχάλης, Στέλιος Ανδρόνικου, Φώτης Καράλης, Έλενα Πιερίδου, Αστέρω Κυπριακού κ.ά. Αστέρια στην άμμο Επεισόδια

Σύμφωνα με το Mytv, το τραγούδι τίτλων ερμηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ η παραγωγή φέρει τη σφραγίδα του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου. Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και πραγματοποιούνται στη Ρόδο και στην Κύπρο, ενώ κάποιοι από τους συντελεστές θα μεταβούν στη Ρώμη, στη Βαρκελώνη και στην Ινδία.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην gallery που ακολουθεί:

You might also like