Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Ασύλληπτη τραγωδία: Έθαψαν ζωντανή έφηβη έγκυο … Πάλευε να βγει από το φέρετρο!

Μια νεκρή έφηβος στην Ονδούρα ξύπνησε στο φέρετρό της και ούρλιαζε για βοήθεια μια ημέρα μετά την ταφή της, αλλά πέθανε πριν προλάβουν να τη βγάλουν.

Τα πλάνα δείχνουν τα θλιμμένα μέλη της οικογένειας να σπάνε τον τάφο όπου είχε ταφεί η 16χρονη Neysi Perez, την οποία άκουσαν να χτυπάει και να ουρλιάζει. Οι συγγενείς που μετακίνησαν το πτώμα της κοπέλας βρήκαν σπασμένο το τζάμι του φέρετρου και τα δάχτυλα των χεριών της μελανιασμένα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους να την επαναφέρουν, οι γιατροί δεν βρήκαν ίχνη ζωής και έτσι τη μετέφεραν ξανά στο νεκροταφείο και την έθαψαν στον ίδιο τάφο.

Η νεαρή Perez, η οποία ήταν τριών μηνών έγκυος, έχασε τις αισθήσεις της όταν ξύπνησε τη νύχτα για να χρησιμοποιήσει την εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού στη La Entrada της δυτικής Ονδούρας. Πιστεύεται πως ίσως να κατέρρευσε από μια ξαφνική κρίση πανικού που προκλήθηκε όταν άκουσε την εκπυρσοκρότηση ενός όπλου. Όταν η κοπέλα άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα, οι θρησκευόμενοι γονείς της κάλεσαν τον τοπικό ιερέα, πιστεύοντας ότι είχε καταληφθεί από κάποιον δαίμονα. Οι συγγενείς ισχυρίζονται πως ενώ ο ιερέας προσπαθούσε να την εξορκίσει, εκείνη ξεψύχησε και την οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου μετά από τρεις ώρες οι γιατροί την ανακήρυξαν νεκρή.

Neysi-Perez-2

Η 16χρονη Perez θάφτηκε φορώντας το νυφικό που φόρεσε στον πρόσφατα τελεσμένο γάμο της. Μια ημέρα μετά την κηδεία της, ο σύζυγός της, Rudy Gonzales, επισκέφτηκε τον τάφο της και άκουσε φωνές και χτυπήματα μέσα από το μαυσωλείο και αμέσως φώναξε βοήθεια.

Ο σύζυγος δήλωσε: «Ήμουν καταρρακωμένος που την έχασα τόσο ξαφνικά. Ήθελα να βρίσκομαι κοντά της. Όταν έβαλα το χέρι μου στον τάφο της, άκουσα θορύβους από μέσα. Την άκουσα να χτυπάει και να ουρλιάζει για βοήθεια».

Κι ένας υπάλληλος του νεκροταφείου όμως ισχυρίζεται πως άκουσε φωνές να προέρχονται από τον τάφο: «Ήμουν πεπεισμένος ότι οι φωνές έρχονταν από κάπου αλλού. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος ζωντανός εκεί μέσα. Μέχρι εκείνο το απόγευμα, που ο σύζυγος της κοπέλας ήρθε και με παρακάλεσε να τη βγάλω από ‘κει, γιατί είναι ζωντανή. Σε λίγο ήρθε όλη η οικογένεια και άρχισε να γκρεμίζει τον τάφο φωνάζοντας το όνομά της».

Neysi-Perez-3

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η Ρerez μπορεί να βίωσε κάποια πολύ σοβαρή κρίση πανικού, που να σταμάτησε για λίγο την καρδιά της. Μια άλλη υπόθεση είναι ότι η έφηβη έπαθε καταπληξία, μια απότομη προσωρινή απώλεια της λειτουργίας των ακούσιων μυών, που ενεργοποιείται συνήθως από ένα ισχυρό συναισθηματικό ερέθισμα, όπως το στρες ή ο φόβος, στη διάρκεια του οποίου το θύμα έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει. Ίσως πέθανε από την έλλειψη οξυγόνου όταν ξύπνησε σε ένα κλειστό φέρετρο.

Η μητέρα της Perez πιστεύει ότι η κόρη της ήταν ζωντανή όταν θάφτηκε και κατηγορεί τους γιατρούς, ότι βιάστηκαν να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου της.

«Οι γιατροί έλεγαν ότι ήταν νεκρή, αλλά όλοι οι άλλοι γύρω μου έλεγαν ότι δεν ήταν, δεν έδειχνε νεκρή. Ακόμα και μια μέρα μετά την ταφή της, το χρώμα του κορμιού της ήταν φυσιολογικό, το πτώμα της δεν μύριζε, έδειχνε σαν να κοιμάται βαθιά. Δεν είχε νεκρική ακαμψία, το σώμα της είχε ελαστικότητα, είναι αδύνατο να ήταν νεκρή τόσες πολλές ώρες».

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More