Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΑΣΕΠ – Διορισμοί στο Δημόσιο: “Τρέχουν” 1.069 θέσεις μέσα στο Νοέμβριο

Άνοιξαν ξανά οι πόρτες οι πόρτες για προσλήψεις στον Δημόσιο και μάλιστα μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό σε διάφορες υπηρεσίες.

226 θέσεις υπάρχουν στον χώρο της Υγείας και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Ο διαγωνισμός αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ και υποψήφιους υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Από την επομένη 17 Νοεμβρίου και ως 1 Δεκεμβρίου θα τρέξει άλλος διαγωνισμός για την πρόσληψη πτυχιούχων ΤΕΙ και απόφοιτους λυκείου.

Ως τις 16 Νοεμβρίου πρέπει να υποβληθούν και οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για πρόσληψη στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ για 112 θέσεις τεχνιτών και διοικητικών.

Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τον διαγωνισμό της ΥΠΑ για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Από 12 Νοεμβρίου ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 2.000 κενών θέσεων.

318 εργάτες, γυμναστές, καθηγητές μουσικής θα κληθούν να καλύψουν 318 κενές θέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε 47 δήμους της χώρας, ενώ στις 16 Νοεμβρίου λήγει και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 154 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.

You might also like