Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Πολλά έχουν ακουστεί και πολλά έχουν γραφτεί -και φέτος!- για τη συμμετοχή της χώρας μας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι ένα συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit τα στελέχη της ΕΡΤ επέλεξαν η φετινή συμμετοχή μας στο διαγωνισμό να έχει έντονο το ποντιακό στοιχείο. Για να μην… ψάχνουν λοιπόν και για να μην συνεχίσουν να γράφονται και λέγονται διάφορα, σας αποκαλύπτουμε το συγκρότημα που επέλεξαν τα στελέχη της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το συγκρότημα ονομάζεται Europond και ένα δείγμα της δουλειάς του μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο, στο τραγούδι τους «Δεν θέλω Thi$, θέλω την πατρίδα μ’ οπίς»

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι Europond έχουν κάνει πολλές επαφές με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή που εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων του έχει αναλάβει ως είθισται και το θέμα της συμμετοχής μας, όντας δε έμπειρος και καταξιωμένος μουσικός.

Το συγκρότημα έχει ήδη γράψει το τραγούδι με έντονα τα στοιχεία της ποντιακής μουσικής που «παντρεύεται» με το χιπ χοπ και οι στίχοι του είναι στα ποντιακά, ενώ στη σκηνή για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας θα ανέβουν πέντε άτομα.

eurovision-2016-sygrotima1

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι το «πανηγυράκι» της Eurovision όπως το χαρακτηρίζουν ορισμένοι είναι πηγή εσόδων για την ΕΡΤ όταν, αν και εφόσον βεβαίως όλα γίνουν έτσι όπως πρέπει να γίνουν…! Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ για τους Europond και θα ακούσουμε και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό…!

[via]

You might also like