Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αποκάλυψη βόμβα για τον Παντελίδη! Η πρώην σύντροφός του σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά!

Η γυναίκα – σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη, η γυναίκα που έγινε η αιτία να γράψει τα πρώτα του τραγούδια ο Παντελής και να γίνει γνωστός 2 σχεδόν χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα μιλά πρώτη φορά για την σχέση τους και για το πως ήταν ο τραγουδιστής πριν γίνει διάσημος…

Η Μαρία Γεωγρακάκη που όπως σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά πλέον έχει φτιάξει την ζωή της και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Αποκάλυψη βόμβα για τον Παντελίδη! Η πρώην σύντροφός του σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά!

Όταν ο Παντελίδης άρχισε να αποκτά όνομα και χρήματα η Μαρία δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και είπε το τέλος.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: “Δεν νομίζω ότι στη πραγματικότητα χωρίσαμε ποτέ, απλοί τσακωμοί ήταν. Ίσως ο Παντελής να μην με κοίταζε ούτε εγώ εκείνος, αν γνωριζόμασταν όταν είχε γίνει ο Παντελίδης. Από τη στιγμή που ο Παντελής έγινε Παντελίδης μπορούσε να είχε όποια καλλονή ήθελε. Και εννοείται ότι υπήρξαν κοπέλες που του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Εγώ δεν είμαι καλλονή Απλό παιδί είμαι μια όμορφη ίσως κοπέλα. Απλώς έτυχε να γνωρίσω τον Παντελή που κυκλοφορούσε με τις κάλτσες χύμα μέσα στο σπίτι και αυτό ήταν ο Παντελής.”

Το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στο αυτοκίνητο μπορεί να ήταν η Μαρία Γεωργακάκη αν το προηγούμενο βράδυ είχε δεχτεί την πρόσκλησή του

“Μέχρι τις 2 μιλάγαμε και κάναμε πλάκα για την επόμενη ημέρα (είχε πρεμιέρα). Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “Κατέβα να φάμε ψαράκι” Ήταν με τον Γιάννη, το παιδί που ήταν στο καμαρίνι μαζί του. Του λέω “Ποιο ψαράκι; Πήγαινε να ξεκουραστείς να κοιμηθείς. Μου είχε πει ωστόσο ότι θα μείνει στο μαγαζί γιατί στις 10 το πρωί είχε πρόβα. Τελικά μου είπε ότι θα πάει για ποτό. Τον τρόλαρα κι εγώ: “Κουρασμένος είσαι, τα ποτά σου έλειπαν” και το κλείσαμε.”

You might also like