Αποκαλύψεις για τη ζωή του Σουμάχερ: Tι είχε πει λίγο πριν το μοιραίο ατύχημα

Tι αποκάλυψε ο μάνατζερ του Σουμάχερ;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις σκέψεις που έκανε ο Μ. Σουμάχερ να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή, λίγο καιρό πριν το ατύχημα που τον έχει καθηλώσει σε κόμμα, έκανε ο μάνατζερ του οδηγού της φόρμουλα 1.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, ο Sabine Kehm, που είναι μάνατζερ και του γιου του Σουμάχερ, ανέφερε πως ο θρυλικός οδηγός ήθελε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η οικογένειά του δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

«Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια μιας μακράς συζήτησης με τον Σουμάχερ, εκείνος μου είπε: “Δεν χρειάζεται να με καλέσεις για τον επόμενο χρόνο. Θα εξαφανιστώ”. Νομίζω ότι αυτό ήταν το κρυφό όνειρο που θα ήθελε κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που τώρα θέλω να προστατεύσω αυτό που ήθελε και δεν αποκαλύπτω τίποτα» ανέφερε ο Kehm στην εφημερίδα Mirror.

O πρώην σταρ της φόρμουλα 1 υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ενώ έκανε σκι στη Γαλλία.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More