Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για τον Χίτλερ που θα προκαλέσει ομαδικές αυτοκτονίες ναζιστών!

0 7

Η αποκάλυψη αυτή γίνεται μέσα από μια σειρά τεσσάρων ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν από το Channel 4, υπό τον γενικό τίτλο, DNA διάσημων νεκρών.

Το αναφέρει ο εμπνευστής της Μάρκ Εβανς στόχος μας είναι να εντοπίσουμε τα απομεινάρια ορισμένων από τα πιο διάσημα πρόσωπα της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων των Ελβις Πρίσλεϊ, Τζόν Φ. Κένεντι και του Μεγάλου Ναπολέοντος.

Η ανάλυση του DNA σε δείγματα τριχών από μια βούρτσα που ανήκε στην Εύα Μπράουν, μακροχρόνια εpωμένη και σύζυγο Χίτλερ, δείχνει ότι περιείχε τα μαλλιά κάποιου που θα μπορούσε να έχει είχε εβραϊκή καταγωγή.
Αυτό, σε πρώτη φάση, θεωρήθηκε ως απόδειξη των εβραϊκής καταγωγής της Εύας Μπράουν, αλλά η τρίχα αποδείχθηκε ότι ανήκε σε έναν άνδρα.

Λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του ελέγχου που ασκούσε ο Φύρερ στην Εύα Μπράουν, είναι απίθανο ότι τα μαλλιά από ένα άλλο αρσενικό θα μπορούσαν να έχουν βρεθεί πάνω σε αυτή τη βούρτσα.

Οι τρίχες προέρχονται από μια βούρτσα με μονόγραμμα που βρέθηκε στο τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου στο πολυτελές διαμέρισμα της Εύας Μπράουν στο χειμερινό θέρετρο του Χίτλερ στο Μπέρχοφ των βαυαρικών άλπεων από έναν αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του αμερικανικού στρατού.

Το καλοκάιρι του 1945 ο Πολ Μπάερ αξιωματικός της 7ης αμερικανικής στρατιάς βρισκόταν στο Μπέρχοφ σε αποστολή της CIA με τον κωδικό OSS. Είχε προνομιακή πρόσβαση στο ησυχαστήριο του Χίτλερ και πήρε από εκεί πολλά πρσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης και της βούρτσας.

Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την παρουσία του Μπάερ στο Μπέρχοφ το 1945, ενώ έχει πιστοποιηθεί και αυθεντικότητα της βούρτσας των μαλλιών από τους ειδικούς.

Μετά το θάνατο τού πατέρα του, ο γιός του, Άλαν Μπάερ, πούλησε τη βούρτσα των μαλλιών σε έναν έμπορο κειμηλίων ο οποίος ξεχώρισε τις τρίχες και τις πούλησε στον έμπορο μαλλιών Τζον Ρέζνικοφ.

Στην συνέχεια ο Ρέζνικοφ πούλησε έναντι 2.000 δολαρίων στο Μαρκ Εβανς οκτώ μικρές τούφες μαλλιών.

Τα μαλλιά στάλθηκαν τελικά για ανάλυση σε ειδικούς επιστήμονες.

Η ανάλυση των επιστημόνων αποκάλυψε κάτι αναπάντεχο. Βρήκαν μια σπάνια και ειδική αλληλουχία εντός του μιτοχονδριακού DNA, ένα μικρό γονιδίωμα μέσα στα μιτοχόνδρια του κυττάρου που έχει περάσει στην γραμμή της μητέρας, από τη μητέρα στην κόρη αμετάβλητο κατά τη διάρκεια των γενεών, που ανήκει στην απλοομάδα N1b1, η οποία συνδέεται γενικά με τους Εβραίους Ασκενάζι.

Στο δέκατο ένατο αιώνα, πολλοί Εβραίοι Ασκενάζι στη Γερμανία ασπάζονται τον καθολικισμό, έτσι ο Χίτλερ είναι εξαιρετικά απίθανο να γνωρίζει την καταγωγή του, παρά τις έρευνες που υποκίνησε σε φυλετικό υπόβαθρο του.«Αυτό είναι ένα τολμηρό συμπέρασμα – Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα βρούμε ένα τέτοιο δυνητικά εξαιρετικό και βαθύ αποτέλεσμα», λέει ο Μάρκ Εβανς

loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More