ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Ποιος επιτίθεται στην Ασιγιά;

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η Ασιγιά, μόλις αποχαιρετά τον Αράς και τον χωρίζει οριστικά, αποφασίζει να εκδικηθεί τους ανθρώπους που τις κατέστρεψαν τη ζωή. Αυτή τη στιγμή, καλείται να επιτεθεί σε τρία ανοιχτά μέτωπα, στην Γκιονούλ, στην Ντερίν και στον Βολκάν. Ένα ακραίο περιστατικό θα ταράξει τους πρωταγωνιστές. Μία ληστεία θα ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή της Ασιγιά. Μία προμελετημένη ληστεία, η οποία είναι σχεδιασμένη ακριβώς για να σκορπίσει τον τρόμο.

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Ποιος επιτίθεται στην Ασιγιά;

Οι μέρες περνούν και η πρωταγωνίστρια βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Παρακολουθεί τις κινήσεις του Βολκάν και του ανακοινώνει πως είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Σκοπός της είναι να τον τυλίξει στα δίχτυα της, να καταστρέψει την οικογένειά του κι ύστερα να τον πετάξει, όπως έκανε κι εκείνος.

Έτσι, για να τραβήξει την προσοχή του, στήνει μία ψεύτικη ληστεία στο σπίτι της! Αυτό θα κάνει τον Βολκάν να τρέξει κοντά της και την Ντερίν να γίνει έξαλλη! Σκοπός της Ασιγιά είναι, μέσα από αυτή την ψεύτικη ληστεία, να δείξει στον άπιστο Βολκάν πως τον έχει ανάγκη. Αυτό πολύ σύντομα θα τον ρίξει ξανά στην αγκαλιά της, με τον εφιάλτη να ξεκινά για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More