Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Καταφέρνει τελικά το στόχο της

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Όσο περνά ο καιρός, ο Βολκάν τυφλώνεται ακόμη περισσότερο από τη ζήλια του τόσο για την Ασιγιά όσο και για την Ντερίν, με αποτέλεσμα να πέσει στην παγίδα που έχει στηθεί εναντίον του. Και η Ντερίν, όμως, υποκύπτει σε ένα τεράστιο λάθος, δίνοντας ένα ακόμη πλεονέκτημα στην Ασιγιά;

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Καταφέρνει τελικά το στόχο της

Με τις αποδείξεις που έχει τώρα, η Ασιγιά παίρνει μεγάλο προβάδισμα στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, η Γκιονούλ, από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλαμβάνει τη διοίκηση του νοσοκομείου, κάνει αισθητή την παρουσία της, αγνοώντας όμως την οργή του Βολκάν και τα δόλια σχέδια της πρώην συζύγου του. Από την πλευρά της η Ασιγιά εκβιάζει τις καταστάσεις, οδηγώντας την Ντερίν στην απόλυτη παράνοια και σε μεγάλη ρήξη με τη μητέρα της.

Ωστόσο, καταφέρνει τελικά το στόχο της, βάζοντας φρένο στα σχέδια της Γκιονούλ. Και δεν μένει μόνο σε αυτό, οργανώνει και μία «απόδραση» στο μέρος που γνωρίστηκαν ο Βολκάν με την Ντερίν, γεγονός που την εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Ο επόμενος στόχος της, τώρα, είναι να ξεσκεπάσει τα σχέδια της Ασιγιά. Ο Σελτζούκ και η Νιλ πηγαίνουν ταξίδι για το μήνα του μέλιτος, αλλά οι σκιές από το παρελθόν τους ακολουθούν παντού.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like