Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η ψεύτικη ληστεία και οι συνέπειες

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η Ασιγιά οργανώνει μία απόδραση στο μέρος που γνωρίστηκαν ο Βολκάν και η Ντερίν. Γεγονός που εξοργίζει την τελευταία, η οποία παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Επιθυμεί να ξεσκεπάσει πάση θυσία τα σχέδια της Ασιγιά και, απο ότι φαίνεται, τα καταφέρνει. Οι αποκαλύψεις που φέρνει στο φως αφήνουν άφωνο τον Βολκάν, ο οποίος ξεσπάει προς κάθε κατεύθυνση. Μάλιστα, αποφασίζει να εξαφανιστεί και να μην ενημερώσει κανέναν για το πού βρίσκεται. 0 Αλί ανησυχεί ιδιαίτερα και προβληματίζεται για το τι πραγματικά συμβαίνει στην οικογένειά του και αν τελικά η μητέρα του, η Ασιγιά, είναι τόσο αθώα όσο θέλει να δείχνει.

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η ψεύτικη ληστεία και οι συνέπειες

Στο μεταξύ, η Γκιονούλ έχει μία πρόταση για τον Σελτζούκ που πρόκειται να ρίξει τον Βολκάν απότομα από τη θέση της κυριαρχίας του στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειας. Αργότερα, η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες των πράξεων της. Όμως, αυτή η συνειδητοποίησα την οδηγεί στο μεγαλύτερο κόλπο που έχει στήσει ως τώρα. Σκηνοθετεί τη ληστεία του σπιτιού της και περιμένει τον Βολκάν να πέσει σε αυτή την παγίδα της και να εμφανιστεί. Όπως και γίνεται. 0 Βολκάν επιστρέφει και έρχονται πιο κοντά με την Ασιγιά.

Μάλιστα σκέφτεται το ενδεχόμενο διάλυσης του γάμου του με την Ντερίν. Την επόμενη μέρα, ο άντρας ξεκινά να κάνει κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον του. Μόνο που οι παραπάνω κινήσεις κινούν τις υποψίες της Γκιονούλ, η οποία αποφασίζει να αναλάβει όσο πιο άμεσα γίνεται δράση. Κάθε μέρα που περνάει, ο κλοιός στενεύει, και ο Βολκάν καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του, ενώ η Ασιγιά ταράζει ιδιαίτερα τα νερά στο έκτακτο συμβούλιο του φιλανθρωπικού συλλόγου, βγάζοντας την Ντερίν, ακόμη μία φορά, εκτός εαυτού.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like