Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η Γκιονούλ καταστρέφει την καριέρα της Ασιγιά

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η Γκιονούλ θέτει σε εφαρμογή το μεγάλο της σχέδιο, το οποίο δεν είναι άλλο από το να καταστρέψει την προσωπική ζωή της Ασιγιά. Λίγο πριν εκείνη χωρίσει οριστικά με τον Αράς, η Γκιονούλ βάζει το χεράκι της, για να διαλύσει την καριέρα της!

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η Γκιονούλ καταστρέφει την καριέρα της Ασιγιά

Κι όμως, η Γκιονούλ δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη στην Ασιγιά, στη σειρά Άπιστος. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, Χαλούκ, ο μοναδικός της στόχος είναι να κάνει την γυναίκα αυτή να υποφέρει.

Χωρίς να το ξέρει κανείς, ετοιμάζεται να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο νοσοκομείο που δουλεύει η Ασιγιά, με σκοπό να την κρατήσει στο χέρι. Έτσι, όλοι θα υπακούν στις διαταγές της και η ζωή της Ασιγιά θα γίνει δύσκολη..

Το μίσος των δύο γυναικών μεγαλώνει. Η μία, πλέον, κοιτάζει πως θα διαλύσει την άλλη. Όλα αυτά, μέχρι η Ντερίν να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Έκτοτε, όλα θα αλλάξουν ριζικά στις ζωές τους…

Η αδίστακτη αυτή γυναίκα φτάνει στα άκρα. Καταστρέφει την Ασιγιά, αφήνοντάς την ερείπιο. Η Ασιγιά αναγκάζεται να χωρίσει με τον Αράς, χωρίς να γνωρίζει πως έχει ανοίξει πόλεμο και με την Γκιονούλ, στη σειρά Άπιστος…

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like