Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά τα παρατάει όλα και φεύγει

Άπιστος Spoiler: Η Ντερίν και η Ασιγιά αφήνουν πίσω τους τις διαφορές τους. Ο Βολκάν, αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, μπαίνει στη φυλακή. Πλέον, τον έχουν εγκαταλείψει και η Ασιγιά και η Ντερίν. Καμία δεν είναι στο πλευρό του, καμία δε τον υπολογίζει πια. Κι όμως, η Ασιγιά τα παρατάει όλα, και φεύγει οριστικά στο Λονδίνο. Μόνο που δεν ακολουθεί τον Αράς, αλλά τον γιο της, τον Αλί. Ο μεγάλος της έρωτας για τον Αράς σβήνει οριστικά και ο καθένας ακολουθεί τη δική του πορεία.

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά τα παρατάει όλα και φεύγει

Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, βλέπει τις δύο γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες, χωρίς αυτόν. Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που την αγαπά αληθινά και μεγαλώνει μαζί του την κόρη της. Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει μόνος του. Λίγο αργότερα, εκείνος πεθαίνει με άδοξο τρόπο. Η Ντερίν και η Ασιγιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη, κυνηγώντας η κάθε μία τα όνειρά της.

Η ηρωίδα μας πουλάει όλη την περιουσία της στη Ραϊδεστό κι εξαφανίζεται. Πηγαίνει να ζήσει στο Λονδίνο, να εργαστεί εκεί ως γιατρός. Ο γιος της έχει μεγαλώσει και είναι πλέον φοιτητής, μακριά. Μαζί με τον Αλί, χτίζουν μία νέα ζωή στο Λονδίνο, όπου η Ασιγιά αφήνει οριστικά πίσω της τον Βολκάν. Ο καθένας πληρώνει και παίρνει αυτό που του αξίζει.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like