Άπιστος Spoiler: Η ανακοίνωση της Ασιγιά που ραγίζει καρδιές!

Άπιστος Spoiler: Ο Αράς είναι μαζί με την μητέρα του, και προσπαθεί να συνθέσει το παζλ χρησιμοποιώντας στοιχεία του παρελθόντος του. Παρά την επιμονή του να μάθει ποιος τη βοήθησε στην πυρκαγιά, αρνήθηκε να βάλει το όνομα του Χαρούκ όλα αυτά τα χρόνια.

Άπιστος Spoiler: Η ανακοίνωση της Ασιγιά που ραγίζει καρδιές!

Εν τω μεταξύ, η Ντερίν διατηρεί επαφή με τον Ονούρ, αλλά εκείνη δεν του λέει ότι είναι παντρεμένη και έχει παιδιά. Ο Αράς τα βρίσκει με την Ασιγιά και πάλι, αλλά η μητέρα του δεν τη θέλει, και λεει στην Λεϊλά ότι παντρεύονται σύντομα. Εν τω μεταξύ, Βολκάν αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη μόνος του, για να προστατεύσει την Ντερίν από τους άντρες της που την απειλούν με μαχαίρι, αλλά αυτό θα θέσει τη ζωή του Μελίχ σε κίνδυνο.

Η Μπαχάρ ήταν εξοργισμένη, και επέκρινε την κατάσταση. Ο Χαρούκ φοβάται ότι ενδέχεται να έρθουν στο φως τα νέα για τη συμμετοχή του στη ζωή του Αράς. Η Μπαχάρ και ο Μελίχ αποφασίζουν να μαζέψουν τα πράγματα τους και να πάνε σε άλλη πόλη για να ησυχάσουν, και να αποχαιρετήσουν την παλιά τους ζωή, και τους φίλους τους. Η Ασιγιά λέει επιτακτικά στον γιο της ότι αποφάσισε να παντρευτεί με τον Αράς.

Η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, αλλά το παρελθόν τους θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει τα σχέδιά τους. Το πάρτι γενεθλίων του Αράς μετατρέπεται σε παιδίο μάχης. Η Λεϊλα εμφανίζεται με τον Αλί, ενώ η Ασιγιά ανακοινώνει μπροστά σε όλους ότι αυτή, και ο Αράς παντρεύονται σε δύο εβδομάδες.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More