Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Απίστευτο BASE jumping: Έδεσε το αλεξίπτωτο με γάντζους στο δέρμα του και έπεσε στο κενό

Ο Ρώσος Stanislav Aksenov από τη Μόσχα είναι κασκαντέρ και έχει τρέλα με το BASE jumping και τα extreme αθλήματα γενικότερα.

Την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να δώσει σάρκα και οστά σε ένα εγχείρημα που οραματιζόταν καιρό, χρησιμοποιώντας την ίδια τη σάρκα του.

Έδεσε το αλεξίπτωτο του με γάντζους στις οπές που έχει στο δέρμα της πλάτης του και έπεσε στο κενό κάνοντας ίσως το πιο ακραίο σχετικό άλμα στην ιστορία μιας και πέφτει από τα 445 μέτρα.

Η προσπάθεια του έγινε με επιτυχία στην κοιλάδα Lauterbrunnen της Ελβετίας και προκάλεσε τον θαυμασμό για εύλογους λόγους.

Η διάρκεια του άλματος στο κενό κράτησε δύο λεπτά κάτι που αναμένεται να του δώσει και μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες μιας και δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά παρόμοιο BASE jump μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος ανέφερε στο Vimeo όπου και ανέβασε το βίντεο ότι ήθελε να τεστάρει τα όρια του και να δημιουργήσει ένα νέο «άθλημα». Αν μπορεί κανείς να το αποκαλέσει «άθλημα».

Πρόκειται μάλιστα για το 7ο Suspension BASE jump που πραγματοποιεί, ωστόσο πρόκειται για το μεγαλύτερο ύψος και διάρκεια άλματος που έχει δοκιμάσει.

You might also like