Απίστευτο! Παράξενο πλάσμα από τα βάθη των Ωκεανών… που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν πολλά μυστήρια. Συγκεκριμένα, διάφορα μυστηριώδη πλάσματα.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις γι’ αυτά τα πλάσματα. Πόσον μάλλον αν τα πλάσματα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στα βάθη των ωκεανών. Το να βρεθεί η αλήθεια, μοιάζει σαν να ψάχνει κάποιος βελόνα μέσα στα άχυρα. Ως ανθρωπότητα άλλωστε έχουμε εξερευνήσει τους ωκεανούς μόνο σε ποσοστό 5%.

paraxeno-plasma-arktiki-2

Το Nin Nin Jane ή egen (Ningen), ένα πλάσμα που είχε ξαναεμφανιστεί στην Ιαπωνία πριν από λίγα χρόνια. Υπάρχουν φήμες ότι παρατηρήθηκε και γύρω από τον Ανταρκτικό Ωκεανό. Παρουσιάζει ομοιότητα με τον άνθρωπο και τη Λευκή Φάλαινα έχει μέγεθος μήκους 20-30 μέτρων.

paraxeno-plasma-arktiki-3

Εκτός από το μέγεθος του, είναι και απόκοσμο. Κάποιοι μάρτυρες αναφέρουν την παράξενη εμφάνισή του μερικές φορές. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει χέρια και έχει δύο πόδια, και στέκεται. Είναι σαν γοργόνα με δύο δάχτυλα, μπράτσα, πτερύγια και ουρά. Έχει πρόσωπο με μάτια και στόμα όμοιο με του ανθρώπου.

paraxeno-plasma-arktiki-4

Κατά τη διάρκεια του 2007 οι Ιάπωνες είδαν νέες εμφανίσεις του. Μεταδόθηκε και από την τηλεόραση. Η ιστορία της ερευνητικής ομάδας φάλαινας. Η νέα Jane από λάθος αναφέρεται ότι συχνά εμφανίζεται την νύχτα. Όταν ένας άντρας πλησίασε το πλάσμα αυτό το έσκασε υποβρύχια και σύντομα εξαφανίστηκε.

Το βίντεο με τέτοια πλάσματα, όπως η Jane τραβήχτηκε σε βάθος 4892 μέτρων.

Εικόνα από το Google Earth με φωτογραφίες του νέου πλάσματος. Στην ακτή της Ναμίμπια στον νότιο Ατλαντικό.

paraxeno-plasma-arktiki-5

Πιστεύετε ότι Jen αποτελεί μια νέα πραγματικότητα; Πρόκειται για ένα πλάσμα που δεν είχε ανακαλυφθεί ως τώρα; μήπως για εξωγήινους κάτω από τη θάλασσα;Είτε είναι φήμη ή φάρσα είτε αληθινό, έτσι κι αλλιώς εμείς το καταγράψαμε.

Τα πλάσματα της βαθιάς θάλασσας φαίνονται από το 1:20 και μετά.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More