Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αντ1 Μην Ψαρώνεις: Η Σάντυ πουλάει την αγορά

Αντ1 Μην Ψαρώνεις: Η ζωή του Μανώλη ανατρέπεται ξαφνικά όταν εμφανίζεται στο σπίτι του ο πατέρας της Στέλλας, ο Τάκης. Ο τελευταίος είναι επίμονος, απαιτητικός και με τον γαμπρό του δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. Από την άλλη, η Ρόζα έχει σοκαριστεί από το νέο της εγκυμοσύνης.

Αντ1 Μην Ψαρώνεις: Η Σάντυ πουλάει την αγορά

Έτσι, η κοπέλα ζητάει από τον Μπίλυ λίγο χρόνο για να σκεφτεί. Παράλληλα, ο Λεωνίδας προσπαθεί να ξεφύγει από την Ιφιγένεια, που τον εκβιάζει. Ωστόσο, ο ο άντρας της φαίνεται να τον συμπαθεί όλο και περισσότερο. Την ίδια ώρα, η Στέλλα ζητάει τη βοήθεια της Τίνας για να ξεμπλέξει από τα ψέματα που έχει πει στον Μανώλη ενώ η Σάντυ παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να πουλήσει την… Αγορά!

Ώρες μετά, ο Τάκης συναντιέται με τους φίλους του και μαθαίνει ότι μία γυναίκα έχει ξελογιάσει τον γαμπρό του. Ο ίδιος γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να βρει ποια είναι.Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό, θέλει να αποσπάσει την υπόσχεση του Μανώλη ότι θα μείνει κοντά στην κόρη του.

Στο μεταξύ, η Στέλλα, φανερά απελπισμένη, προσπαθεί να σώσει τον γάμο της. Έτσι, επισκέπτεται τη Μάρμω, μία χαρτορίχτρα-εγγύηση στο να σώζει παντρεμένα ζευγάρια! Οι μέρες περνούν και η Σάντυ, μη μπορώντας άλλο να ανεχτεί τα προβλήματα του Μανώλη, θέλει να κρατήσει μία απόσταση από αυτόν. Αντ1 Μην Ψαρώνεις

Εκείνος, όμως, δεν συμφωνεί και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα υποχωρήσει στην πίεση του πεθερού του. Μάλιστα, ο άντρας υπόσχεται στη Σάντυ ότι θα αποκαλύψει στη Στέλλα την αλήθεια για τη σχέση τους και ότι όλα θα μπουν πια στη θέση τους. Παράλληλα, η Ρόζα δεν ξέρει αν θέλει να κρατήσει το παιδί, ενώ ο Λεωνίδας μαθαίνει ότι ο Στέλιος βρίσκεται στα ίχνη του εραστή της γυναίκας του και η εκδίκησή του είναι θέμα χρόνου.

Το ίδιο βράδυ, η Νενέλα υποδέχεται στο σπίτι της τον πατέρα της Στέλλας, ο οποίος είναι κολλητός του Κοσμά,και ανάμεσά τους γεννιέται μία μεγάλη αντιπάθεια!

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

You might also like