Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1….

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1

Η Μελέκ είναι ένα μικρό κορίτσι που βρίσκει ευτυχία σε κάθε μικρή στιγμή της ζωής και στον μικρόκοσμό της ονειρεύεται κιόλας. Η Ζεïνέπ εργάζεται προσωρινά στο σχολείο της Μελέκ κι έτσι οι δρόμοι τους διασταυρώνονται.

Η Μελέκ είναι βάρος για την μητέρα της τη Σουλέ. Έχει τέτοια εμμονή με τον φίλο της, τον Τζενγκίζ, που κάνει ακόμα και τα στραβά μάτια όταν αυτός βασανίζει τη Μελέκ. Ωστόσο, η Ζεïνέπ καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση του κοριτσιού και αποφασίζουν μαζί με άλλη μία δασκάλα να παρακολουθήσουν αυτήν την υπόθεση από κοντά. ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 2

Στην Κωνσταντινούπολη οι αναποδιές κυνηγούν τη Ζεïνέπ και τη Μελέκ. Επιπλέον η Ζεïνέπ έρχεται αντιμέτωπη με τη βιολογική της μητέρα, με ε αποτέλεσμα το μυστικό της Ζεïνέπ και της Μελέκ να αποκαλυφθεί στην Γκιονούλ.

Η Ζεïνέπ μετά τη συμβουλή που παίρνει από την Γκιονούλ, αποφασίζει πως το σωστότερο για τη Μελέκ είναι να είναι μαζί με την οικογένεια της, όμως εκεί τους περιμένει ένας μεγάλος κίνδυνος. Θα καταφέρουν η Ζεïνέπ και η Μελέκ να προστατέψουν το μυστικό τους;

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 3

Με την ξαφνική άφιξη της Ζεïνέπ και της μικρής στο σπίτι, η ισορροπίες της οικογένειας Γκιουνές κλονίζονται. Παρόλο που η Ζεïνέπ γνωρίζει πολύ καλά ότι το ασφαλέστερο μέρος για το κοριτσάκι είναι το σπίτι της οικογένεια της, οι συνεχείς ερωτήσεις της Τζαχιντέ για την εγγονή της κολλάνε τη Ζεïνέπ στον τοίχο.

Η Ζεïνέπ είναι αναποφάσιστη για το αν θα πει την αλήθεια στην οικογένειά της για τη μικρή ή αν θα την πάρει και θα πάνε σε κάποιο άλλο μέρος….

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 4

Η Ζεïνέπ είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να προστατέψει το κοριτσάκι και συνειδητοποιεί γι’ άλλη μια φορά πως μια μητέρα μπορεί να θυσιάσει και τη ζωή της για το παιδί της.

Όταν ο Αλί και η Ζεïνέπ έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, εκείνος καταλαβαίνει ότι η νεαρή γυναίκα είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι πίστευε. Η Ζεïνέπ που θέλει η μικρή να έχει μια φυσιολογική ζωή, θέλει να την πάει στο σχολείο.

Ωστόσο αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι πίστευε στην αρχή και αλλά δέχεται τη βοήθεια της Γκιονούλ… ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 5

Το τηλεφώνημα της Σουλέ θα προκαλέσει αναταραχή και η Τζαχιντέ που είναι μάρτυρας στο τηλεφώνημα τσακώνεται με τη Ζεïνέπ γιατί η τελευταία είναι έτοιμη να τα παρατήσει ακόμα και την οικογένεια της για τη Μελέκ.

Η Σουλέ είναι σε πλήρη σύγχυση αφότου έμαθε ότι η κόρη της είναι ζωντανή.

Όταν το κοριτσάκι καταλαβαίνει πως προκαλεί προβλήματα στη Ζεïνέπ και την οικογένεια της, το σκάει…

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 6

H Σουλέ ζητά την βοήθεια του Αλί για να εντοπίσει τη Ζεïνέπ και τη Μελέκ.

Όταν Γκιονούλ αγνοεί τη σοβαρότητα της αρρώστιας της και μετα το εξιτήριο της περνά την καλύτερη μέρα της ζωής της χάρη στην Ζεïνέπ και τη μικρή. Τελικά η Σουλέ βρίσκει τα ίχνη της κόρης της και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την κόρη της …

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 7

Η Σουλέ χρησιμοποιεί αναμνήσεις από το παρελθόν για να τη συγχωρήσει η Μελέκ.

Η Ζεïνέπ από τη μια δε θέλει η μικρή να στεναχωρηθεί λόγω της Σουλέ αλλά από την άλλη η συνείδησή της δεν της επιτρέπει να χωρίσει μητέρα και κόρη.

Ο Τζενγκίζ βγαίνει από την φυλακή και κυνηγά τη Σουλέ, γιατι μαθαίνει ότι η τελευταία συναντήθηκε με τον Αλί. Η Γκιονούλ προσπαθεί να βοηθήσει τη Ζεïνέπ και ετοιμάζει μια μικρή έκπληξη.. ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 8

Η Σουλέ, όσο κι αν προσπαθεί να αγνοήσει ό,τι της είπε η Μελέκ, δεν τα καταφέρνει. Από την άλλη, η Ζεïνέπ, που μαθαίνει ότι η Γκιονούλ είναι η βιολογική της μητέρα.

Γκιονούλ σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει, όταν η Ζεïνέπ εμφανίζεται και της ζητά εξηγήσεις για όλα αυτά τα χρόνια που την είχε εγκαταλείψει.

Ωστόσο, η ανάμειξη της Τζαχιντέ στα πράγματα, έχει ως αποτέλεσμα να βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου …

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 9

Η Ζεïνέπ καταρρέει όταν η Σουλέ παίρνει τη μικρή από το σχολείο, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού είναι η μητέρα της. Η Ζεïνέπ δοκιμάζει κάθε τρόπο που της έρχεται στο μυαλό, για να βρει πληροφορίες σχετικά με το κοριτσάκι και ρωτάει ακόμη και τον Αλί, προκειμένου να βρει τη Σουλέ.

Η Τζαχιντέ έχει δυο μέτωπα να αντιμετωπίσει : το ένα είναι η Γκαμζέ και τα θέματα που έχει με τον Μερτ και το άλλο είναι η Ζεïνέπ που κατέρρευσε όταν της πήραν το κοριτσάκι… ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 10

H Μελέκ, που δεν θέλει να μπει η Ζεïνέπ σε μπελάδες, παίζει τον ρόλο της ευτυχισμένης κόρης με τη Σουλέ.

O Τζενγκίζ έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζεïνέπ, λέγοντάς της ότι από τώρα και στο εξής, ο μόνος με τον οποίο θα συνομιλεί για τη μικρή είναι εκείνος και συγχρόνως της ζητάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με την δικαιολογία ότι θέλει να βελτιώσει τη ζωή της Μελέκ…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΝΝΕ – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « ANNE » πατήστε ΕΔΩ

You might also like