Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ανατροπή από τον ιατροδικαστή: Δέν αυτοκτόνησε ο Βαγγέλης!

Για «φαινόμενη αυτοκτονία» κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας. Βαγγέλης

Ο κ. Μπούκας, μιλώντας στο Star, διευκρίνισε ότι «Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. Το γεγονός ότι λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, εμπόδισε τον ιατροδικαστή να καταλήξει.

Συνεπώς, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμη και την εγκληματική ενέργεια. Βαγγέλης

Παράλληλα, ο δικηγόρος, αναφέρει ότι περιμένει να πάρει τη δικογραφία στα χέρια του για να βεβαιωθεί αν προκύπτουν αδικήματα από τις συμπεριφορές κάποιων συμφοιτητών.

Μάλιστα, στο στόχαστρο των αρχών φαίνεται πως μπαίνουν άλλοι δύο συμφοιτητές του Βαγγέλη, οι οποί μέχρι στιγμής δεν είχαν τραβήξει την προσοχή.

Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Βρόσγος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρα από το κλείσιμο την ντουλάπας πέρα από τα δεσίματα, ήταν και κάποιοι που τον είχαν χτυπήσει. Εκτός της παρέας των Κρητικών. Είναι ένα δυο άτομα. Ό,τι έκαναν οι Κρητικοί το έκαναν κι αυτοί…» Βαγγέλης

Ο ιδιωτικός ερευνητής έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές και οι δυο φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής αναμένεται να κληθούν εκ νέου για κατάθεση μετά το Πάσχα.

You might also like