Αν θες να είσαι κλέφτης πρέπει να είσαι γρήγορος: Δείτε πως την «πάτησε» …

Αν θες να είσαι κλέφτης πρέπει να είσαι γρήγορος: Δείτε πως την «πάτησε» …

Όπως όλοι οι άνθρωποι δεν κάνουν για όλες τις δουλειές, έτσι και ο «ήρωάς» μας από μία πόλη της Σαουδικής Αραβίας είναι προφανές ότι δεν «το έχει» στο θέμα του κλέφτη.

Όπως βλέπουμε από την κάμερα ασφαλείας, αν και το παίζει άνετος κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο κατάστημα, την κρίσιμη ώρα που πρέπει να δράσει γρήγορα προφανώς δεν τα καταφέρνει. Ενώ παράλληλα δεν έχει και σχέδιο διαφυγής, καθώς έχει αφήσει την πόρτα κλειστή.

Όπως είναι προφανές η ερασιτεχνική αυτή ληστεία έλαβε άδοξο τέλος, με τους δυο ιδιοκτήτες του καταστήματος να αντιλαμβάνονται άμεσα το τι συνέβαινε και να πέσουν επάνω του. Ο κλέφτης προσπάθησε μάταια να διαφύγει, όμως όπως φαίνεται στο τέλος παραδίδεται στο αναπόφευκτο.

Από εκεί και πέρα τον λόγο έχουν οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας, που κάθε άλλο παρά φημίζονται για την αβρότητά τους σχετικά με τις ληστείες. Πάντως ο «ήρωάς» μας, αν γλιτώσει τις βουρδουλιές τουλάχιστον θα έχει αρκετό χρόνο πίσω από τα σίδερα για να ξανασκεφτεί τον «επαγγελματικό» του προσανατολισμό. Και ίσως εκεί μάθει και μερικά κόλπα παραπάνω…

loading...

loading...