Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα : Νέα σειρά εποχής έρχεται από τον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν για να αλλάξει τα δεδομένα! Ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν;

Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Θα είναι από τα δυνατά χαρτιά!

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα ρίξει τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στην Prime Time ζώνη, θέλοντας να χτυπήσει καλά νούμερα τηλεθέασης!

Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν θα είναι οι: Κάτια Δανδουλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Διδάσκαλου, Δημήτρης Μοθωναίος, Λεωνίδας Κακούρης, Χρήστος Πλαΐνης.

Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Μάλιστα τα κάστινγ δεν έχουν σταματήσει, προκειμένου η σειρά εποχής που θα διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο του 1958 να πλαισιωθεί και από άλλους ηθοποιούς.

ΑΝΤ1: Η νέα σειρά που θα φέρει ανατροπές και αναταράξεις στην τηλεθέαση!

Η νέα ολοκαίνουργια σειρά του ΑΝΤ1 φαίνεται πως θα φέρει ανατροπές και αναταράξεις στην τηλεθέαση!

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα επιμείνει και την επόμενη σεζόν στη μυθοπλασία και ετοιμάζεται να ρίξει στο πρόγραμμά του μια ολοκαίνουργια σειρά. Ο τίτλος της; «Αν ήμουν πλούσιος».

Με την πολυτέλεια του χρόνου και της άνεσης που παρέχει η ανοδική πορεία του τρέχοντος προγράμματος, οι ιθύνοντες στο Μαρούσι καταστρώνουν βήµα βήµα τα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Εκτός από την καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», τις κωμωδίες «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις» που παίρνουν εισιτήριο για νέο κύκλο επεισοδίων, αλλά και τη νέα σειρά εποχής «Αγριες μέλισσες», που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούλιο, στο κάδρο μπαίνει μία ακόμη ολοκαίνουργια πρόταση. Πρόκειται για τη χιλιανή παραγωγή «Si yo fuera rico («Αν ήμουν πλούσιος»), που θα μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Η νέα κωμική σειρά θα προβάλλεται περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα και ήδη στο κανάλι βρίσκονται σε αναζήτηση ηθοποιών για το πρωταγωνιστικό καστ.

Η υπόθεση

Η ζωή τριών ανθρώπων αλλάζει όταν κερδίζουν το λαχείο. Ο Νέλσον εργάζεται σε ένα κατάστημα σιδερικών. Είναι ένας καλόκαρδος άνθρωπος, που αγαπάει τη γυναίκα του, τα παιδιά του και το ποδόσφαιρο. Πάντα ονειρευόταν να του πέσει ο τυχερός λαχνός και παίζει όλη του τη ζωή με μεγάλη συνέπεια.

Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα. Ομως δεν αλλάζει γειτονιά, παραμένει ο ίδιος και απολαμβάνει τη ζωή του. Μάλιστα, πραγματοποιεί ένα ακόμη μεγαλύτερό του όνειρο. Αγοράζει μια μικρή ομάδα που θέλει να την κάνει πρωταθλήτρια. Η απόφαση αυτή γίνεται αιτία σύγκρουσης με τη γυναίκα του, η οποία βλέπει τη συγκεκριμένη κίνηση σαν τρέλα που μπορεί να καταστρέψει την οικογένειά τους. Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Η Πασκουάλ με τη σειρά της είναι μια γυναίκα που κάνει όποια δουλειά μπορεί για να μεγαλώσει τον επτάχρονο γιο της. Είναι πατέρας και μητέρα ταυτόχρονα. Μια μέρα ο γιος της, για να τη βοηθήσει, της παίρνει ένα λαχείο με την ελπίδα η τύχη να τους αλλάξει για πάντα. Την ίδια μέρα, όμως, στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου ο Μιγκέλ, ένας μικροαπατεώνας, της κλέβει το αυτοκίνητο που έχει μέσα το δελτίο που αποδεικνύεται τυχερό. Ετσι γίνεται εκατομμυριούχος.

Ομως ο Μιγκέλ έχει τύψεις για αυτό που συνέβη. Θέλει, λοιπόν, να επανορθώσει με έναν τρόπο για την αδικία που έγινε στην Πασκουάλ. Την πλησιάζει ως ένας διακριτικός ευεργέτης, που θέλει να τη βοηθήσει. Μεταξύ τους θα γεννηθεί μια αγάπη που είναι όμως χτισμένη πάνω σε ωρολογιακή βόμβα. Γιατί κάποια στιγμή η αλήθεια θα μαθευτεί. Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

Η 16χρονη Ματίλντα, πάλι, και ο 8χρονος αδελφός της είναι δυο παιδιά χτυπημένα από τη μοίρα. Είναι ορφανά από μητέρα και πατέρα και ζουν με τη μητριά και την ετεροθαλή αδελφή τους. Το κορίτσι αγοράζει ένα λαχνό με το όνειρο να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη και να μη χρειαστεί να βασιστεί ποτέ ξανά στη μητριά της.

Οταν η τύχη της χτυπά την πόρτα, αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να εισπράξει τα χρήματα, γιατί είναι ανήλικη. Ετσι προσπαθεί να βρει έναν αξιόπιστο άνθρωπο να το κάνει για εκείνη πριν λήξει η προθεσμία των 60 ημερών. Τότε εμφανίζεται ο Ντάντε, που στα μάτια της φαντάζει σαν πρίγκιπας, αφού τη σώζει από μια δυσάρεστη κατάσταση. Εκείνη τον εμπιστεύεται και του ζητάει να πάρει το ποσό. Μόνο που ο νεαρός είναι ανιψιός ενός απατεώνα που τον έβαλε να κλέψει το κορίτσι για να σώσει την περιουσία του. Αν ήμουν πλούσιος – Υπόθεση – Ηθοποιοί – Γυρίσματα

You might also like