Ζώδια Σήμερα 4/3/24

Ζώδια Σήμερα 4/3/24 Κριός: Κριέ μου, σήμερα δεν μπορείς να πιστέψεις αυτά που ακούς. Νιώθεις πως οι άνθρωποι γύρω σου προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό σε αυτά που λες και πως τα παράπονα που ίσως εκφράσεις είναι για εκείνους παράλογα και αβάσιμα. Στην ουσία, καταλαβαίνεις πως δε θέλουν να ακούσουν αυτά που σε απασχολούν και ίσως περάσεις σε μια φάση απομάκρυνσης, διατηρώντας όμως κάποιες ανούσιες επαφές μέσα στη μέρα, απλά και μόνο για να μη χαρακτηριστείς ως ο περίεργος της υπόθεσης. Μπορεί να σε πιάσει και τον ίδιο μια αμφιβολία, μήπως όλα αυτά είναι απλά υπερβολές ή αχρείαστες γκρίνιες.

Ζώδια Σήμερα 4/3/24

Ταύρος: Ταύρε μου, σήμερα έχεις την αίσθηση πως πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι σημαντικό που θα συμβεί. Μπορεί να έχεις την αίσθηση πως πρέπει να προστατευτείς από κάτι, για αυτό και γίνεσαι λίγο πιο καχύποπτος και απόμακρος από τους άλλους. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις που σε απασχολούν και μπορεί να σχετίζονται με άτομα από την παρέα. Θέλεις να κάνεις συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, αλλά φοβάσαι ίσως πως θα το πάρουν στραβά και πως μπορεί να σε θεωρήσουν κάπως υπερβολικό. Αυτό που είναι το σίγουρο, είναι πως στην απάντηση «όλα καλά μωρέ, δεν τρέχει τίποτα» που θα πάρεις, δε θα πειστείς και τόσο εύκολα.

Δίδυμος: Κάτι δε σου κολλάει βρε Δίδυμε σήμερα και νιώθεις πως δε μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα τα άτομα που έχεις απέναντί σου. Είτε αυτοί είναι κάποιοι συνάδελφοι είτε ακόμα και η σχέση σου. Γίνεσαι κάπως πιο καχύποπτος, χωρίς όμως να δείχνεις κάποιο σημάδι. Είναι και το κλίμα στα επαγγελματικά σου κάπως περίεργο. Εσύ εστιάζεις περισσότερο στο δικό σου κομμάτι, προσπαθώντας ίσως να καταφέρεις κάποια ανέλιξη, αλλά αντιλαμβάνεσαι σήμερα πως υπάρχει κάποια δυσφορία, κάποια αντίδραση ή ακόμα και κάποια σχόλια πίσω από την πλάτη σου για το πώς κινείσαι επαγγελματικά. Όσο κι αν σκέφτεσαι να κάνεις συζητήσεις, σήμερα δε θα βγάλεις άκρη.

Καρκίνος: Καρκίνε μου, σήμερα θέλω να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της δουλειάς σου, αλλά και του προγράμματος που σκοπεύεις να φτιάξεις για τη μέρα σου. Ναι, μπορεί να έχεις ήδη κανονίσει κάτι από χτες, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές ή ξαφνικές ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Οπότε, σήμερα τσέκαρε τι ισχύει και τι όχι. Παρακάτω, θα έχεις συζητήσεις και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις ή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που ειπώθηκαν πρωτύτερα και σε ενόχλησαν ή ένιωσες να σε προσβάλουν. Μπορεί να αισθανθείς πως πάνε να σε παραπλανήσουν για να νιώσεις καλύτερα ή να γλιτώσουν οι άλλοι την ένταση, οπότε κράτα και μια πισινή σε αυτά που θα ακούσεις…

Λέων: Λέων μου, αισθάνεσαι σαν να μην ακούγεσαι σήμερα. Παρατηρείς ότι παρόλο που ζητούν τη γνώμη σου, επιλέγουν να ακολουθήσουν το αντίθετο από αυτό που προτείνεις. Και αυτό σε κάνει να είσαι ακόμα πιο αποφασισμένος. Να είσαι προσεκτικός όμως με τις υπερβολικές δηλώσεις, γιατί μερικές φορές μπορεί να μετανιώσεις γι’ αυτές. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις παλιά οικονομικά θέματα σήμερα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μην επαναληφθούν παλιά λάθη. Επίσης, πρόσεχε σε οποιεσδήποτε οικονομικές συναλλαγές, καθώς υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που μπορεί να μην είναι απόλυτα ειλικρινείς.

Παρθένος: Παρθένο μου, στο σπίτι υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και νιώθεις ότι υπάρχει απόσταση χωρίς σαφή αιτία. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ένοχος και να θέλεις να λύσεις την κατάσταση. Μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα από το παρελθόν που θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Πριν πεις οτιδήποτε, ακούστε προσεκτικά την άλλη πλευρά.

Ζυγός: Ζυγέ μου, αντιμετωπίζεις ένα χάος στο μυαλό σου σήμερα. Ασχολείσαι με προηγούμενα ζητήματα στη δουλειά και αναλύεις τη συμπεριφορά ορισμένων συνεργατών σου. Καλό είναι να μην αποκαλύπτεις κάποιες ιδέες ακόμα και να προσέχεις για τυχόν προσπάθειες εκμετάλλευσης.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου, σήμερα πρέπει να συντονίσεις τα οικονομικά σου και την αυτοσεβασμό σου. Προσπαθείς να κατανοήσεις αυτά που συμβαίνουν μέσα στο μυαλό σου, χωρίς να δείχνεις αδύναμος. Να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου κινήσεις, ειδικά σε τυχερά παιχνίδια, και να είσαι προσεκτικός σε οποιεσδήποτε οικονομικές συναλλαγές.

Τοξότης: Τοξότη μου, σήμερα τα πράγματα δείχνουν αρκετά μπερδεμένα… Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση μέσα στην οικογένεια και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα. Μπορεί όμως να εμφανιστούν και άτομα από το παρελθόν που θα σε εκνευρίσουν… ασανσέρ! Ενώ προσπαθείς να δεις τα θετικά σε ό,τι συμβαίνει και θέλεις να το πάρεις με καλό μάτι, αντιλαμβάνεσαι ότι η κρίση σου δεν είναι τόσο καθαρή. Φαίνεται να επενδύεις πολύ συναισθηματικά στις σκέψεις σου και είσαι έτοιμος σήμερα να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα ακολουθήσει…

Αιγόκερως: Αιγόκερέ μου, σήμερα κάπως δε σου κολλάνε ούτε τα πράγματα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι: μια αποστασιοποίηση και μια καλύτερη παρατήρηση των πραγμάτων για να καταλάβεις και εσύ πού βρίσκεσαι σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω σου! Παρατηρείς τα πράγματα και αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις ακούσει αρκετά ψέματα. Κάτι που θα σε ενοχλήσει και δε θα το αφήσεις έτσι. Μπορεί απλώς σήμερα να μην είναι η καλύτερη μέρα να κινήσεις τα νήματα και να πεις οτιδήποτε. Απλά γίνεσαι πολύ πιο επιφυλακτικός και όλα αυτά που ακούς τα περνάς από ψιλό κόσκινο. Και καλά κάνεις, γιατί πάλι θα προσπαθήσουν να σε πείσουν για πράγματα που δεν ισχύουν σήμερα…

Υδροχόος: Υδροχόε μου, σήμερα θέλεις να βρεθείς με φίλους στον ελεύθερο χρόνο σου και να ξεχαστείς για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πέρα από αυτό όμως, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ή ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Υπάρχει μια δυσκολία στο να συνεργαστείς με αυτά τα άτομα και θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια από πλευράς σου, για να μην διαλυθεί η όποια συνεργασία και χαλάσει το κλίμα. Τέλος, καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τα οικονομικά και να μην δώσεις δανεικά στην παρέα σήμερα, γιατί όσο και να μην το παραδέχεσαι, παίζει να είναι και αγύριστα!

Ιχθύες: Ιχθύ μου, σήμερα κάποια ζητήματα στη δουλειά μπορεί να σε βγάλουν για λίγο από το πρόγραμμα και νέες ευθύνες θα σε αγχώσουν ίσως λίγο περισσότερο. Μπορεί να το δεις σαν μια ευκαιρία να ξεχωρίσεις και να δείξεις την αξία σου, αλλά πρέπει να προσέχεις τα εμπόδια που μπορεί να σου βάλουν οι συνάδελφοι. Ιδίως αυτοί που μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά, είτε εσύ δεν τους θεωρείς ισάξιους σου είτε δεν τους έχεις πάρει πρέφα. Επίσης, συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, όπου θα χρειαστεί να παραδεχτείς κάποια λάθη και να πιαστείς εξαπίνης! Φαίνεται σαν να προσπαθούν να σε στριμώξουν στη γωνία.

Μάθε όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές σειρές εδώ

simerazodiaαση ζωδιααση μπηλιου ζωδιααση μπηλιου ζωδια 2023αση μπηλιου ζωδια σημερααση μπιλιου σημερααστρα και ζωδιαζωδια 2023ζωδια ασηζωδια βιντεοζωδια εβδομαδαςζωδια ιούλιοςζωδια νοεμβριοςζωδια ντουβληςζωδια που ευνοουνταιζωδια προβλεψειςζωδια σεπτέμβριοςζωδια σημεραζώδιομαης ζωδιαπατερα ζωδιαποια ζωδια ειναι τυχεραποιοι ευνοουνται σημεραπροβλεψεις ζωδιαπροβλεψη ημερας