Ζώδια Σήμερα 21/2/24

Ζώδια Σήμερα 21/2/24 Κριός: Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, το ψυχολογικό σου καθώς και το πνεύμα δεν βρίσκονται στο καλύτερό τους. Έχεις πολλά στο μυαλό σου και προσπαθείς να βρεις γρήγορα λύσεις, παραβλέποντας – όπως συνήθως – σημαντικές λεπτομέρειες! Αυτές οι λεπτομέρειες ίσως να εμφανιστούν μπροστά σου μέσα στη μέρα, απαιτώντας την προσοχή σου για να επιλύσεις κάποια θέματα από την αρχή, προκειμένου να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου σωστά. Από το μεσημέρι και μετά, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα που αφορούν κυρίως την επαγγελματική σου ζωή, και θα πρέπει να λάβεις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να είσαι αποφασιστικός στις απόψεις σου και ίσως να διαπιστώσεις απομάκρυνση από ορισμένους… Ίσως να αξίζει να το σκεφτείς λίγο αυτό.

Ζώδια Σήμερα 21/2/24

Ταύρος: Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η προσπάθειά σου να βρεις λογικές εξηγήσεις για τα γεγονότα γύρω σου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αγχώδη συναισθήματα! Η μέρα ξεκινά με ένταση και ανταγωνισμό, καθώς επιδιώκεις να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου. Από το μεσημέρι και μετά, η ψυχολογία σου γίνεται πιο έντονη και επιθυμείς να διευθετήσεις ορισμένες επαγγελματικές υποθέσεις. Αυτό μπορεί να είναι απαιτητικό, καθώς θα σε βγάλει έξω από την άνετη ζώνη σου. Είναι επίσης μια ευκαιρία να καθαρίσεις ορισμένα θέματα ελέγχου που έχεις παρατηρήσει και που δεν είσαι πρόθυμος να ανεχτείς. Να προσέχεις να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, ιδίως αν εκφράσουν τη θέση τους από την αρχή.

Δίδυμοι: Δίδυμε, οικονομικά θέματα και συζητήσεις για τη διεύρυνση των επιχειρήσεών σου σε φέρνουν αντιμέτωπο με ανασφάλειες. Δεν είσαι βέβαιος για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις, και η απόφαση να παραμείνεις στην τρέχουσα επαγγελματική σου φάση ή να αναλάβεις το ρίσκο να αλλάξεις σε στενεύει. Από το μεσημέρι και μετά, αυτό το δίλημμα αποκτά πιο σοβαρές διαστάσεις, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να βρεις απαντήσεις. Επιπλέον, η κούραση από το να ακούς τις απόψεις των άλλων χωρίς να αντιδράς σε προκαλεί να θέλεις να εκφράσεις όλα όσα δεν έχεις πει μέχρι τώρα. Σημαντικό είναι να αποφεύγεις τις συγκρούσεις με ανωτέρους, ειδικά αν εκφράσουν τις απόψεις τους ξεκάθαρα από την αρχή της συζήτησης.

Καρκίνος: Καρκίνε, η σημερινή μέρα φέρνει πολλά διλήμματα. Ενώ προσπαθείς να επικοινωνήσεις, νιώθεις περιορισμένος στο τι μπορείς να πεις και τι όχι, γεγονός που μπορεί να σε επηρεάσει στην εργασία σου σήμερα. Αυτό δε σημαίνει ότι αποφεύγεις τις συζητήσεις, αλλά με ορισμένα άτομα φαίνεσαι κουρασμένος και δεν μπορείς πλέον να ανεχτείς πολλά. Σήμερα είναι πιθανό να εκφράσεις τα αισθήματά σου με απευθείας τρόπο. Ορισμένες ανασφάλειες σου μπορεί να ξεπροβάλουν μέσα στη μέρα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, και μπορεί να αισθανθείς το βάρος που φέρουν αυτές οι ανασφάλειες.

Λέων: Σήμερα, Λέοντα, είναι μια μέρα που το μυαλό σου παίρνει φωτιά. Και από τα πολλά ενδεχόμενα και η ψυχολογία σου αρπάζει σιγά-σιγά και σε πιάνει μια υπερβολή και στην ανάλυση των ενδεχομένων αλλά και στο κομμάτι της καχυποψίας των ατόμων γύρω σου! Βλέπεις πολλά, αλλά δεν παραμένεις σιωπηλός για πολύ… Από το μεσημεράκι και μετά, αρχίζεις και πετάς καρφιά για να δεις αντιδράσεις και να πιαστείς από κάτι για να ξεκινήσεις συζητήσεις που σε καίνε! Αυτή η πεποίθηση που έχεις απόλυτο δίκιο, δε θα πάει καλά. Αν δεν ακούσεις την απέναντι πλευρά και αποδώσεις μόνο τις ευθύνες που πιστεύεις πως τους αναλογούν, θα αφήσει άσχημη εντύπωση και, ναι το ξέρω, δεν έχεις χειρότερο!

Παρθένος: Μπορείς να εμπιστευτείς όλα τα άτομα που έχεις στον κύκλο σου, Παρθένε; Με ποιον μπορείς να μιλήσεις άνετα και ποιος έχει αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης σου; Τέτοιες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου και οι συνεργάτες-συνάδελφοι περνούν από μικροσκόπιο μέσα στο κεφάλι σου! Υπάρχει μια πίεση χρόνου που θα σε αγχώσει και θα σε κάνει να ανεβάσεις ρυθμούς. Λίγο προσοχή με αυτό, καθώς δεν δίνεις βάση στα σημάδια που σου δείχνει το σώμα. Κουράζεσαι πολύ! Από το μεσημεράκι και μετά, επενδύεις περισσότερο χρόνο σε δικά σου θέματα, από αυτά που δεν έχεις μοιραστεί με τους άλλους και που τα διαχειρίζεσαι εντελώς μόνος σου! Ίσως αυτή η απόσταση δημιουργήσει παρεξηγήσεις με στενούς φίλους, αλλά και με τον αγαπημένο.

Ζυγός: Ζυγέ μου, σήμερα δεν ξέρεις αν σε παίρνει να συνεχίσεις το δημιουργικό σου κομμάτι. Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη και το αντιλαμβάνεσαι. Ωστόσο, μέσα από υπερβολές και βιασύνες δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κράτα το αυτό κατά νου! Από το μεσημεράκι και μετά, κάνεις επαγγελματικές επαφές που θα ενισχύσουν το κίνητρό σου για δουλειά και θα σου δώσουν ένα σημαντικό μπουστάρισμα! Λίγο προσοχή, γιατί θα θελήσεις τύπου εμμονικά να γίνουν τα πράγματα όπως εσύ θέλεις, και αυτό δε θα πάει καλά. Κάποιες διενέξεις με ανωτέρους στη δουλειά, ίσως το ενισχύσουν όλο αυτό και θα χρειαστεί να δεις πού πρέπει να το σταματήσεις από πλευράς σου!

Σκορπιός: Αυτό που θέλεις απλά να το πάρεις πιο χαλαρά, Σκορπιέ μου, αλλά το μέσα σου σε τραβά σε εντάσεις, πάθη και δεύτερες σκέψεις, καλό είναι να το αποδεχτείς, χωρίς να γκρινιάξεις ή να παραπονεθείς. Κάποιοι προβληματισμοί που σχετίζονται με την οικογένεια σε αγχώνουν αρκετά σήμερα και δεν ξέρεις πώς να ηρεμήσεις. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σταδιακά. Με βεβιασμένες κινήσεις όμως – που σκέφτεσαι να κινήσεις εσύ τα πράγματα για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα – δε θα βγει άκρη. Αντιθέτως, θα μπλεχτείς χειρότερα! Και αυτό το «θέλω να φανώ δυνατός και ικανός να λύσω το οτιδήποτε» εύκολα γίνεται εμμονή σήμερα, να το ξέρεις! Μην πιέζεις τις καταστάσεις κι άλλο!

Τοξότης: Όλα όσα σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι, Τοξότη, ανεξαρτήτως του χαμόγελου που δείχνεις προς τους άλλους για να μην τους δώσεις στόχο, σε καταβάλλουν σήμερα πολύ και σε ωθούν σε μια διαδικασία αμφισβήτησης των μέχρι τώρα αποφάσεών σου! Από το πρωί ακόμη! Το αίσθημα αδικίας που σε πιάνει σε κάνει να επιθυμείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να πάρεις την τελική επιβεβαίωση ότι κάτι έχει οριστικά τελειώσει, προκαλώντας σου ακόμη μεγαλύτερη ένταση! Από το μεσημέρι και μετά, παρά την επιθυμία σου να ασχοληθείς περισσότερο με ένα χόμπι σου, το μυαλό σου τριγυρνάει σε όλα αυτά τα ζητήματα, καθιστώντας σε να προτιμάς να παραμείνεις μόνος στο σπίτι, χωρίς να ακούς τις απόψεις των άλλων για αυτά που θέλεις να τους εκφράσεις.

Αιγόκερως: Αιγόκερε, κάτι δεν πάει καλά από το πρωί και δεν μπορείς να σταματήσεις να τηλεφωνείς σε συνεργάτες. Ίσως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί σωστά; Νέα δεδομένα που επιβάλλουν αλλαγές τελευταία στιγμή; Αυτή η αβεβαιότητα σίγουρα υπάρχει! Ορισμένες οικονομικές συναλλαγές επίσης πιθανόν να αλλάξουν, και αυτό σε απασχολεί σε βαθμό που απλά σκέφτεσαι να διακόψεις οποιαδήποτε συζήτηση. Μια επιθετική αντίδραση θα έχω και θα σου προτείνω να το ξανασκεφτείς. Συγκρούσεις που θα προκύψουν θα σε οδηγήσουν σε νέες σκέψεις, και παρά το ότι ενδεχομένως να νιώσεις ανίκανος, θα το αντιμετωπίσεις επιτυχώς. Το πείσμα σου δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις!

Υδροχόος: “Θα καταφέρω σήμερα να ολοκληρώσω ό,τι έχω να κάνω για να μην το αφήσω για αύριο;” Είναι μια λογική απορία που μπορεί να χαρακτηρίζει το πρώτο μέρος της μέρας σου, Υδροχόε. Υπάρχουν πολλά που σε απασχολούν και το άγχος δεν σου επιτρέπει αναβολές, να το γνωρίζεις. Υπεραναλύεις τα πάντα, κάτι που καθιστά τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Επίσης, δεν χρειάζεται να εκτονωθείς με συναδέλφους που δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που θέλεις να εκτελείται η δουλειά. Απλά εξήγησέ το και αφήσε τα πράγματα να είναι σαφή! Από το μεσημέρι και μετά, θα ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και θα προσπαθήσεις να απολαύσεις στιγμές πάθους. Αφήνεις πίσω το άγχος της μέρας σου!

Ιχθύες: Σήμερα, Ιχθύ, δεν θέλεις να νιώσεις καμία πίεση. Και αυτό γιατί η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου για να βρεις λύσεις που θα σε απαλλάξουν από το άγχος είναι ήδη αρκετή! Από το μεσημέρι και μετά, τα καθήκοντα σου γίνονται ακόμη πιο έντονα, καθώς θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις άλλους να ολοκληρώσουν τις δουλειές τους, παραμελώντας τις δικές σου υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα, θα αισθάνεσαι αγανακτισμένος γιατί δεν λαμβάνεται η ίδια βοήθεια από τους άλλους. Ίσως να ήταν καλή ιδέα να ξανασκεφτείς το να ολοκληρώσεις πρώτα τις δικές σου εργασίες και μετά να ασχοληθείς με τους άλλους.

Μάθε όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές σειρές εδώ

simerazodiaαση ζωδιααση μπηλιου ζωδιααση μπηλιου ζωδια 2023αση μπηλιου ζωδια σημερααση μπιλιου σημερααστρα και ζωδιαζωδια 2023ζωδια ασηζωδια βιντεοζωδια εβδομαδαςζωδια ιούλιοςζωδια νοεμβριοςζωδια ντουβληςζωδια που ευνοουνταιζωδια προβλεψειςζωδια σεπτέμβριοςζωδια σημεραζώδιομαης ζωδιαπατερα ζωδιαποια ζωδια ειναι τυχεραποιοι ευνοουνται σημεραπροβλεψεις ζωδιαπροβλεψη ημερας