Ζώδια Σήμερα 11/2/24

Ζώδια Σήμερα 11/2/24 Κριός: Η αυστηρότητα στις καταστάσεις γύρω σου, αγαπητέ Κριέ, φαίνεται να καθιστά προβληματική την ημέρα σου. Ίσως να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερη γαλήνη, ενώ η προσπάθειά σου να επιβάλεις τη δική σου αντίληψη μπορεί να δημιουργεί εντυπώσεις που δεν είναι οι καλύτερες. Μήπως φοβάσαι να φανείς αδύναμος ή να μην μπορέσεις να ανταπεξέλθεις, προκαλώντας σου άγχος; Από το μεσημέρι και μετά, φαίνεται ότι ενεργείς με παρορμητικότητα και απρόβλεπτα. Βρίσκεσαι στο όριο του να αναλαμβάνεις κινδύνους χωρίς να είσαι σε θέση να προβλέψεις τα αποτελέσματα, απλά κυνηγώντας κάτι αβέβαιο. Αν ακούσεις τη φωνή μέσα σου, μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η κατεύθυνση δεν είναι η καλύτερη για σένα! Ίσως χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου, για να αποκτήσεις απόσταση.

Ζώδια Σήμερα 11/2/24

Ταύρος: Οι κοινωνικές σου αλληλεπιδράσεις διανύουν μια “σκληρή” περίοδο, καθώς φαίνεσαι αυστηρός στους άλλους και θέτεις σαφείς γραμμές. Ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματά σου, σήμερα δεν είσαι έτοιμος να συμβιβαστείς. Από το μεσημέρι και μετά, βρίσκεσαι σε συζητήσεις που σε προκαλούν και δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές αντιδράσεις και να μην επιβάλλεσαι. Ένα φλερτ και μια ρομαντική διάθεση φαίνεται να εμφανίζονται μέσα από την παρέα σου σήμερα!

Δίδυμοι: Η εικόνα σου παίζει κρίσιμο ρόλο, και αυτό το γνωρίζεις καλά το τελευταίο διάστημα. Σήμερα, θα επικεντρωθείς σε επαγγελματικά θέματα και θα προσπαθήσεις να φανείς πιο αξιόπιστος. Από το μεσημέρι και μετά, θα αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε αγγίζουν συναισθηματικά, τα οποία μπορεί να σε εμποδίσουν. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα καθαρά πριν λάβεις αποφάσεις.

Καρκίνος: Οι απόψεις σου παραμένουν απόλυτες και σήμερα. Μπορεί να μην θέλεις να υποχωρήσεις σε κάποια ζητήματα, προκαλώντας αντιδράσεις. Από το μεσημέρι και μετά, αυτό μπορεί να δημιουργήσει απόσταση με τους συνεργάτες σου και στη σχέση σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ακούσεις και άλλες απόψεις.

Λέων: Παρά το γεγονός ότι προσπαθείς να φανείς δυνατός, Λέοντά μου, και να διαχειριστείς ή να κρατήσεις υπό έλεγχο τους φόβους σου, μπορεί να σε κάνει αυστηρό με τον εαυτό σου! Έμμεσα προσπαθείς να καταπιεστείς για να μην φανείς αδύναμος στους άλλους και θα προβάλεις αυτή σου την αυστηρότητα και πάνω στους άλλους. Από το μεσημεράκι, κάποιες δυσκολίες στη δουλειά θα σε αναγκάσουν να κινηθείς με μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και κάπως πιο απερίσκεπτα, προκειμένου να προλάβεις κάποια deadlines! Κι επειδή δεν έχεις βρει άκρη με κάποιους συνεργάτες, το να τους κολλήσεις στον τοίχο και να έχεις το πάνω χέρι, δε θα σε ωφελήσει κάπου. Ναι, θα νιώσεις για λίγο δυνατός, αλλά θέλει ρέγουλα!

Παρθένος: Πολύ αυστηρός με τους συνεργάτες σου, Παρθένε μου, και σήμερα, και αυτό μπορεί να σου βγει κάπως σε καλό. Οι αποστάσεις που προκύπτουν δημιουργούν μια ασφάλεια και μπορείς να δεις κάπως πιο «δίκαια» τα πράγματα, χωρίς συναισθηματισμούς και αδυναμίες. Από το μεσημεράκι και μετά, νιώθεις πως δε μπορείς να ξεφύγεις από κάποιες πιέσεις που θα δεχτείς για ζητήματα δουλειάς και κινείσαι βιαστικά και κάπως πιο πρόχειρα για το δυναμικό σου. Επίσης, το ότι θέλεις τον έλεγχο στα τεκταινόμενα της δουλειάς σου είναι κάτι που πιο πολύ σε αγχώνει, παρά σε ηρεμεί. Στη σχέση σου θα βγει μια πιο ρομαντική πλευρά σου στην επιφάνεια, και αυτό θα φέρει έναν διαφορετικό αέρα στο μεταξύ σας!

Ζυγός: Τα πράγματα στη δουλειά είναι περίεργα και σήμερα, Ζυγέ μου. Δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη κατάσταση κι εσύ μπερδεύεσαι με τόσα που έχεις στο κεφάλι σου. Οι ευθύνες που ανέλαβες χτες λειτουργούν κάπως πιεστικά σήμερα, είσαι όμως αποφασισμένος να τα βγάλεις πέρα και να μην έχει κανείς να σου πει το παραμικρό! Από το μεσημέρι και μετά, ψυχολογικά θα σε πιάσει μια ένταση και δεν θα ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Πώς να την εκτονώσεις. Για αυτό και γίνεσαι κάπως πιο απρόβλεπτος. Προσπάθησε να μην το εκφράσεις σε συνεργάτες σου, γιατί θα πάρει μια πιο χειριστική χροιά από πλευράς σου… Πάντως, αν κινηθείς προσεκτικά, θα καταλάβεις πολλά που συμβαίνουν στη δουλειά σου και θα πιάσεις στον αέρα διάφορα!

Σκορπιός: Αυτό που προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις ιδέες που έχεις σήμερα, Σκορπιέ, και να λειτουργήσεις με ένα πρόγραμμα, από τη μία σε βοηθά! Από την άλλη όμως, νιώθεις πως μπλοκάρεται το δημιουργικό κομμάτι από εσένα τον ίδιο. Δεν είναι εύκολο να βρεις τη χρυσή τομή σε αυτό και κάπου θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου. Άλλωστε, από το μεσημέρι και μετά θα χρειαστεί να κάνεις πίσω και να αποφύγεις τις παράτολμες κινήσεις, γιατί κάποια πράγματα δε τα βλέπεις καθαρά και βιάζεσαι να ξεμπερδέψεις. Επίσης, σε πιάνει μια μανία να έχεις τον τελευταίο λόγο και παίζεις παιχνιδάκια! Μια καλή «απόδραση» από αυτό είναι να ενδώσεις στο φλερτ και να εκφράσεις εκεί το πάθος σου!

Τοξότης: Σήμερα επιθυμείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή στο σπίτι σου, Τοξότη. Ήρθε η στιγμή για μια σοβαρή οργάνωση, η οποία θα σε βοηθήσει να φέρεις τάξη και στο μυαλό σου. Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τι πραγματικά χρειάζεται να κάνεις για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου – ναι, μέσα από τις δραστηριότητες στο σπίτι! Κάποιες συγκυρίες με την οικογένειά σου μπορεί να δυσκολεύουν την κίνησή σου και οι κριτικές που δέχεσαι ενδέχεται να σε δυσκολεύουν στο να πάρεις αποφάσεις. Μπορεί να είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και να αντιτίθεσαι σε αυτών των άλλων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξετάσεις προσεκτικά τις λέξεις σου. Η εσωτερική σου φωνή σε καθοδηγεί και είναι καλό να την ακολουθήσεις.

Αιγόκερως: Ο τρόπος που παρατηρείς τα πράγματα είναι αυστηρός και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σήμερα, Αιγόκερε. Οι απαιτήσεις που θέτεις στους άλλους είναι πολλές και προσπαθείς να κατανοήσεις τι συμβαίνει. Από το μεσημέρι και μετά, ωστόσο, ίσως δυσκολεύεσαι να δράσεις με τον τρόπο που θέλεις και δεν μπορείς να αντέξεις γενικόλογες δηλώσεις. Χρειάζεσαι ξεκάθαρες απαντήσεις, ακόμα και αν σε τίθενται σε δύσκολη θέση, για να ξέρεις πού βρίσκεσαι και πώς μπορείς να εκφραστείς. Ίσως οδηγήσει κάποιες τολμηρές συζητήσεις σε έντονο κλίμα, αλλά μέσα από αυτές θα έλθεις σε επαφή με τμήματα του εαυτού σου και θα βρεις λύσεις που δεν περιμένεις!

Υδροχόος: Το κομμάτι των ανασφαλειών που ξύπνησε από χτες, σε απασχολεί και σήμερα, Υδροχόε. Υπάρχει μια πιθανότητα να σχετίζεται αυτό με την οικονομική σου κατάσταση, η οποία είναι λίγο πιεσμένη. Από το μεσημέρι και μετά, όμως, η δυσκολία επεκτείνεται και δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις. Θα πρέπει να κρατήσεις μια πιο ήπια στάση, κάτι που δεν είναι εύκολο για σένα που επιθυμείς να εκφράσεις ανοιχτά τις απόψεις σου! Ίσως να προσπαθήσεις να έχεις τον τελευταίο λόγο σε κάθε κατάσταση που σε αφορά. Μπορεί ακόμα να βιώσεις μια πιο καλλιτεχνική έκφραση των συναισθημάτων σου σήμερα.

Ιχθύες: Η μέρα σου ξεκινά με μια σοβαρή διάθεση, αλλά και με πολλές ευκαιρίες να αντιληφθείς τα θετικά στη ζωή σου, Ιχθύ. Μπορείς να αισθανθείς πιο ελαφρώς μέσα από αυτή τη θετική διάθεση, ακόμα και μέσα στη σοβαρότητα. Ωστόσο, σταδιακά το κλίμα φαίνεται να βαραίνει και πολλά πράγματα να επιβαρύνουν το μυαλό σου. Από τη μια έχεις την επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και να αισθανθείς πιο ζωντανός, ενώ από την άλλη επιθυμείς να διερευνήσεις τις αλήθειες που κρύβονται πίσω από την επιφάνεια. Η καλή είδηση είναι πως σήμερα έχεις μια έντονη διαίσθηση και δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να αντιληφθείς αυτά που επιθυμείς.

Μάθε όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές σειρές εδώ

simerazodiaαση ζωδιααση μπηλιου ζωδιααση μπηλιου ζωδια 2023αση μπηλιου ζωδια σημερααση μπιλιου σημερααστρα και ζωδιαζωδια 2023ζωδια ασηζωδια βιντεοζωδια εβδομαδαςζωδια ιούλιοςζωδια νοεμβριοςζωδια ντουβληςζωδια που ευνοουνταιζωδια προβλεψειςζωδια σεπτέμβριοςζωδια σημεραζώδιομαης ζωδιαπατερα ζωδιαποια ζωδια ειναι τυχεραποιοι ευνοουνται σημεραπροβλεψεις ζωδιαπροβλεψη ημερας