Ζώδια Σήμερα 1/4/24

Ζώδια Σήμερα 1/4/24 Κριός: Κριέ μου, καλό σου μήνα. Σήμερα ασχολείσαι πολύ έντονα με το κομμάτι της επαγγελματικής σου εξέλιξης και είσαι σε φάση που θέλεις να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Το πρωί δεν σε βρίσκει και με τόσο καλή διάθεση, αλλά σφίγγεις τα δόντια ξεκινάς τη μέρα σου με αυτά που πρέπει να κάνεις. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, κάνεις τους εσωτερικούς διαλόγους και καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι πρέπει να προχωρήσεις τα πλάνα σου και να ανέβεις ψυχολογικά. Εγώ θα σου πω να τα δεις άλλη μια φορά. Από το απόγευμα και μετά σε πιάνει μια οικονομική σπατάλη. Προσοχή στα έξοδα γιατί θα βγεις πολύ εκτός προϋπολογισμού…

Ζώδια Σήμερα 1/4/24

Ταύρος: Ταύρε μου, καλό σου μήνα. Σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με τη φιλοσοφική υπόσταση των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σου και προσπαθείς να βρεις απαντήσεις και να κατευνάσεις κάπως αυτή την απογοήτευση που νιώθεις. Από το μεσημέρι και μετά θα δεις κάποιες εξελίξεις και μια κινητικότητα στα επαγγελματικά σου, αφού θα υπάρξουν συζητήσεις ή ευκαιρίες που θα πρέπει να τις σκεφτείς πολύ σοβαρά. Ένα πολύ βασικό σήμερα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς σε ποιους θέλεις να πεις την αλήθεια ή αν απλά θέλεις να πεις πράγματα που θα σοκάρουν τους άλλους.

Δίδυμος: Δίδυμέ μου, ο Απρίλης σε βρίσκει με μια ανάμεικτη διάθεση. Καλό μήνα! Από τη μία έχεις την επιθυμία να ασχοληθείς περισσότερο με την παρέα και τον κύκλο σου, για να ξεφύγεις λίγο από τα ζόρια της δουλειάς σου. Από το μεσημέρι και μετά όμως αποφασίζεις πως πρέπει να δράσεις και να λειτουργήσεις πιο χαμηλούς τόνους και να διεκδικήσεις με ηρεμία αυτά που θέλεις. Παραμένεις πιο συγκεντρωμένος σε αυτό και οι αντιδράσεις που μπορεί να αντιμετωπίσεις θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να πάρεις αποστάσεις ή να πεις πράγματα που δεν θα τα εννοείς.

Καρκίνος: Καλό σου μήνα, Καρκίνε. Σήμερα το πράγμα φαίνεται να ξεκινά κάπως περίεργα στο κομμάτι της δουλειάς, καθώς παρατηρείς πως κάποιοι από τους συναδέλφους σου έχουν μια περίεργη στάση απέναντί σου. Πιθανότατα να το υπεραναλύεις στο κεφάλι σου όμως. Από το μεσημέρι και μετά, θα κάνεις την κίνηση να τους πλησιάσεις περισσότερο και να δεις τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει και να βοηθήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Αυτό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι η στάση σου με την παρέα. Μπορεί να ακούσεις πράγματα που δε θα σου αρέσουν ή που θα σε εκνευρίσουν. Συζήτησέ τα και μην βάζεις πάγο για να δείξεις ότι ενοχλήθηκες.

Λέων: Λέοντά μου, καλό μήνα να έχεις. Η ημέρα ξεκινά με κάποια πράγματα να φαίνονται πολύ έντονα και η αίσθηση πως δεν θα πάει καλά φαίνεται να σε πλημμυρίζει. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια απογοήτευση το πρωί, η οποία σταδιακά υποχωρεί και εσύ γίνεσαι αρκετά πιο δραστήριος. Γι’ αυτό πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά ζητήματά της. Ένα βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι τις ισορροπίες στο επαγγελματικό σου γενικά. Σε πιάνουν πιο εύκολα τα νεύρα σου από το απόγευμα και μετά, κάτι που σε κάνει να κρατάς αποστάσεις ή να δουλεύεις μόνος σου.

Παρθένος: Καλό μήνα, Παρθένε μου. Η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη διάθεση, καθώς σε απασχολούν κάποια πράγματα που έχουν συμβεί με τους συνεργάτες σου ή κάποιο μικρό καβγαδάκι με τη σχέση σου. Σταδιακά, όσο σκέφτεσαι τα δεδομένα ξανά, μπορείς να τα βάλεις σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσεις το τι πρέπει να κάνεις για να βελτιωθεί η κάθε κατάσταση. Το καλό είναι πως σήμερα θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να δείξεις την αξία σου στο κομμάτι της δουλειάς σου και πόσο σημαντική είναι η συμβολή σου στην επίλυση σημαντικών θεμάτων. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διαχωρίσεις τη θέση σου αλλά και η απόσταση που θα θελήσεις να πάρεις.

Ζυγός: Ζυγέ μου, αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι μια καλή ψυχολογία. Ο μήνας ξεκινά με το πρώτο του πρωί να σε βρίσκει κάπως πεσμένο και αρκετά προβληματισμένο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι. Δεν κρατά πολύ, μη στενοχωριέσαι. Από το μεσημεράκι και μετά, προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και να δρομολογήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείς κάποια προσωπικά σου άγχη. Σε πιάνει μια νευρικότητα και μια ένταση, που δύσκολα θα μπορέσεις να συγκρατήσεις. Και αυτό θα εκφραστεί και μέσα από τις συνεργασίες σου ή μέσα στη σχέση σου.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου, καλό σου μήνα. Σήμερα, το μυαλό σου φαίνεται να είναι μοιρασμένο σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ειδικά το πρωί, και αυτό δύσκολα σε αφήνει να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Υπάρχει μια απογοήτευση στην ατμόσφαιρα, κυρίως επειδή δεν παίρνεις αυτό που θέλεις. Σταδιακά όμως, αποφασίζεις να κινηθείς πιο δυναμικά και να χρησιμοποιήσεις όσα μέσα έχεις προκειμένου να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Βασικό το να προσέξεις τη στάση σου απέναντι στους συναδέλφους σου, αλλά και εσύ που είσαι σε σχέση να επικοινωνήσεις αυτά που σε απασχολούν ή σε προβληματίζουν. Η απόσταση δεν είναι λύση!

Τοξότης: Η ημέρα σου ξεκινά σήμερα αρκετά περίεργα, αγαπητέ Τοξότη, και η διάθεσή σου φαίνεται αρκετά χαμηλή. Ωστόσο, σταδιακά καταφέρνεις να βελτιώσεις την κατάστασή σου καθώς προχωρά η μέρα. Ένα σημαντικό γεγονός σήμερα είναι οι σκέψεις σου για το πώς μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, καθώς υπάρχουν ορισμένες εργασίες στο σπίτι που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την εργασία σου και τη διάθεσή σου. Μπορεί να παρατηρείς κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν ή που σου φαίνονται παλιομοδίτικα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ενεργείς αδιακρίτως. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που αντιδράς στους ανωτέρους σου.

Αιγόκερως: Καλό μήνα, αγαπητέ Αιγόκερε. Η ημέρα σου ξεκινά με μια περίεργη διάθεση. Φαίνεται σαν να μην έχεις τη δύναμη να ξεφύγεις από τις παράξενες σκέψεις που σε απασχολούν. Ωστόσο, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Καθώς προχωρά η μέρα, ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει και αποφασίζεις να δράσεις με περισσότερη δυναμικότητα. Νιώθεις ότι είναι πιο εύκολο για σένα να βρεις λύσεις σε ορισμένα παλαιότερα προβλήματα που σε απασχολούν ψυχολογικά. Το σημαντικό είναι να μην υιοθετήσεις μια σοκαριστική προσέγγιση, προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις ή να ξαφνιάσεις τους άλλους, καθώς προσπαθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις.

Υδροχόος: Αγαπητέ Υδροχόε, καλό μήνα. Σήμερα ό,τι έχεις επιλέξει να κρατήσεις για τον εαυτό σου, μπορεί να σου προκαλέσει αντιδράσεις από άλλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επηρεαστείς. Η μέρα έχει μια δόση έντασης και απογοήτευσης από νωρίς και μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες σχετικά με τα οικονομικά σου. Είναι στα χέρια σου να αποφασίσεις πώς θα τις διαχειριστείς. Ένα σημαντικό συμβάν σήμερα είναι οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με την οικογένειά σου από το απόγευμα και μετά, που ίσως σε συγχίσουν και σε κάνουν να πάρεις απόσταση χωρίς να αναλογιστείς πώς και γιατί.

Ιχθύες: Αγαπητέ Ιχθύ, καλό μήνα. Η ημέρα ξεκινά με την προσπάθειά σου να βρεις τον δρόμο σου και να ξεφύγεις από την αίσθηση απογοήτευσης και αδυναμίας που σε πνίγει. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περίμενες, αλλά αυτό θα σε ενθαρρύνει να δράσεις πιο δυναμικά από το μεσημέρι και μετά. Μπορεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να αναλάβεις την πρωτοβουλία σε ορισμένες καταστάσεις και να τις αντιμετωπίσεις με τον δικό σου τρόπο. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Είναι σημαντικό να προσέχεις ποιους μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και να γνωρίζεις ποιος είναι ο συνομιλητής σου και πώς αντιδράς σε αυτόν. Σήμερα ενδέχεται να αντιδράς με απροσδόκητο τρόπο και αυτό δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Μάθε όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές σειρές εδώ

simerazodiaαση ζωδιααση μπηλιου ζωδιααση μπηλιου ζωδια 2023αση μπηλιου ζωδια σημερααση μπιλιου σημερααστρα και ζωδιαζωδια 2023ζωδια ασηζωδια βιντεοζωδια εβδομαδαςζωδια ιούλιοςζωδια νοεμβριοςζωδια ντουβληςζωδια που ευνοουνταιζωδια προβλεψειςζωδια σεπτέμβριοςζωδια σημεραζώδιομαης ζωδιαπατερα ζωδιαποια ζωδια ειναι τυχεραποιοι ευνοουνται σημεραπροβλεψεις ζωδιαπροβλεψη ημερας