Ζώδια 16-7-2015

Ζώδια 16-7-2015: Νέα σελήνη στις 23ο του Καρκίνου σχηματίστηκε στις 3.30 π.μ ώρα Ελλάδος σε αρνητική όψη με τον Ουρανό από τις 20ο του Κριού, αλλά και σε ανοιχτό τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 28ο του Σκορπιού…

Το φαινόμενο αυτό προοιωνίζει σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα και στον πολιτικό, ραγδαίες και δύσκολες εξελίξεις, κοινωνικές εξεγέρσεις ενώ απογυμνώνει πρόσωπα και καταστάσεις. Ζώδια 16-7-2015

Η δύσκολη όψη του Ερμή τον Ουρανό στις 18/7 προκαλεί τάσεις ατυχημάτων, επιπλοκές στο νευρικό σύστημα και ανατροπές σε διάφορα σχέδια και συμφωνίες. Ζώδια 16-7-2015

Η Αφροδίτη από τις 19/7 θα κάνει την πειραματική της είσοδο στην Παρθένο και από τις 25/7 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα αυτό το τετραήμερο που ομολογουμένως δεν θα είναι εύκολο για κανένα! Ζώδια 16-7-2015

Κριός
Η νέα σελήνη στον Καρκίνο θα επηρεάσει θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και καταστάσεις που συνδέονται με τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι κοντά στις 10/4. Προσέχετε τάσεις ατυχημάτων επιπλοκές σε συμφωνίες και θέματα κατοικίας ή γενικότερα διαφωνίες που μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο μπορεί να ενισχύσει ένα επαγγελματικό σας σχέδιο.

Ταύρος
Πολλές ανακατατάξεις θα έχετε αυτές τις μέρες σε διάφορες συμφωνίες και σχέδια που έχετε δρομολογήσει ενώ προσέξτε κι’ εσείς τάσεις ατυχημάτων ή προβλήματα στις μετακινήσεις σας και στις σχέσεις σας με το οικείο ή συγγενικό σας περιβάλλον. Η προσωρινή εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο ενισχύει τις σχέσεις με τους αγαπημένους και την τύχη σας στα οικονομικά και τα επαγγελματικά κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου.

Δίδυμοι
Θέματα οικονομικά σας απασχολούν, κτήσεις, εργασία, έσοδα δικά σας η του συντρόφου σας όπου προβλέπονται πολλές αναστατώσεις που θα ξεπεραστούν κυρίως από την επόμενη βδομάδα. Στόχοι οικονομικοί ή επαγγελματικοί πλήττονται αυτό το δύσκολο τετραήμερο όπως και σχέσεις με φίλους η συλλογικές προσπάθειες. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 19/7 και μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι καλή για θέματα οικογένειας και σχέσεις με το οικείο σας περιβάλλον.

Καρκίνος
Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές στην ζωή σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 10/7, ενώ καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς ή των σχέσεων. Προσέξτε μέσα σ’ αυτό το τριήμερο εντάσεις με τους γύρω σας απρόοπτα στην δουλειά η στην καθημερινότητα σας και διαφοροποιήσεις σε κάποια σχέδια σας.

Λέων
Η νέα σελήνη στον ηλιακό σας δωδέκατο οίκο μπορεί να φέρει έντονες ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς ή να βγάλει στην επιφάνεια γεγονότα που είχαν μυστική και παρασκηνιακή δράση. Προσέξτε σχέσεις με άτομα του εργασιακού σας χώρου και την υγεία σας ιδιαίτερα. Κάποιες θετικές εξελίξεις θα εμφανιστούν στα οικονομικά σας από τις 19/7.

Παρθένος
Το πιο σημαντικό γεγονός για σας θα είναι η προσωρινή εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 19/7 γεγονός που θα επηρεάσει θετικά εσάς που είστε γεννημένοι στις 22/8. Κατά τα άλλα αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε απώλειες στις σχέσεις και στα οικονομικά σας μέσω απρόοπτων εξελίξεων η διαφωνίες με φίλους και ερωτικό σύντροφο ή παιδιά. Βελτίωση σε όλα αυτά θα έχετε από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ζυγός
Δύσκολη περίοδος αυτή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας καθώς η νέα σελήνη στον Καρκίνο προκαλεί εντάσεις στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας υποθέσεις αλλά και απρόοπτες μεταβολές. Ουσιαστικά αυτά τα πλανητικά φαινόμενα θα επηρεάσουν περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 12/10 όπου και θα πρέπει να προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να πάρουν μια δύσκολη εξέλιξη. Προσέχετε επίσης σχέδια που μπορεί να διαφοροποιηθούν, νεύρα και εντάσεις με τους γύρω σας.

Σκορπιός
Περίεργα και για σας αυτά τα πλανητικά φαινόμενα του Ιουλίου καθώς τα περισσότερα γεγονότα φαίνεται να συσσωρεύονται στις επαφές, τις συναντήσεις και τις μετακινήσεις η τις συμφωνίες σας. Προσέχετε θέματα δουλειάς ή υγείας ενώ η εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο θα έχει θετικό ρόλο για την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που συνδέεστε φιλικά.

Τοξότης
Τα οικονομικά σας και πάλι στο επίκεντρο των γεγονότων θα είναι αυτό το διάστημα καθώς θα πρέπει να προσέχετε κάποιες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε και γενικότερα κάποια απρόοπτα. Πολλές και σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας οικογενειακές ή μη αλλά και προβλήματα που μπορεί να συνδέονται με την υγεία σας.

Αιγόκερως
Η νέα σελήνη στον Καρκίνο θα είναι πραγματικά ένας δύσκολος κύκλος γεγονότων που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μέχρι το τέλος Ιουλίου κυρίως για σας που είστε γεννημένοι κοντά στις 10/1. Δυσκολίες συνεννόησης με τους γύρω σας, αλλά και προστριβές με άτομα του συγγενικού και γειτονικού σας χώρου. Καλές εκβάσεις σε συμφωνίες και επαφές η ταξίδια και μετακινήσεις θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου.

Υδροχόος
Θέματα δουλειάς και υγείας θα επηρεάσει αυτός ο νέος σεληνιακός κύκλος για σας ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και για σας πολλές αμφιβολίες και αοριστίες για μια επαγγελματική συμφωνία. Αυτό το τριήμερο προσέξτε κάποιες διαφωνίες με τους γύρω σας η επιπλοκές με παιδιά και σύντροφο αλλά και αλλαγές σε σχέδια που έχετε κάνει.

Ιχθείς
Σημαντικό γεγονός για σας θα είναι η προσωρινή εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο όπου για ένα διάστημα θα βοηθήσει σχέσεις και συνεργασίες να βελτιωθούν. Η νέα σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει κάποια ρήγματα στα οικονομικά και στις σχέσεις με τους οικείου σας. Προσέχετε τα έξοδα σας και γενικότερα σχέδια που κάνετε αυτό το διάστημα καθώς μπορεί να διαφοροποιηθούν.

[via]

zodia 16-07-2015