Ζώδια 09-01-2016

Ζώδια 09-01-2016: Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου…

Λιτός βίος

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει τις επαγγελματικές σου βλέψεις, ίσως όμως να συγκρουστείς και με κάποια πρόσωπα διαφορετικών αντιλήψεων. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις ή σου είναι κάπως στενόχωρα κι εδώ είναι που χρειάζεται να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητους μπελάδες. Επιπλέον, δεν συνιστώνται τα ταξίδια αναψυχής. Ζώδια 09-01-2016

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Τοξότη ίσως συμβάλλει σε μια «πολλά υποσχόμενη» γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου, ωστόσο το πιθανότερο είναι τελικά ότι ο «θησαυρός» θα αποδειχθεί «άνθρακες»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές σου συναλλαγές, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο, πολύ δε περισσότερο αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν φαίνεται να έχουν και τόσο καλή τύχη. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να καλύψεις τις ανάγκες κάποιου/ας αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»! Ζώδια 09-01-2016

Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» διαδέχονται ο ένας τον άλλον κι ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε προτάσεις που φαντάζουν ως ειδυλλιακές. Ξέρεις όμως ότι όλοι στην αρχή και μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους βγάζουν τον «καλό» εαυτό τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των άλλων, αν όμως υποκύψεις αμαχητί στις βουλές τους, μην περιμένεις να ακούσεις ούτε «μπράβο», ούτε «ευχαριστώ»., ίσα-ίσα θα θεωρηθείς ένα «βολικό» θύμα. Αντίθετα, μια διαπραγμάτευση θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την αξιοπρέπεια σου αλλά και να κερδίσεις κάτι που αρχικά δεν έμπαινε καν σε συζήτηση.

Ερωτικά
Άλλο πράγμα είναι να συμβουλεύεις τους άλλους κι άλλο να προσπαθείς να εφαρμόσεις τις ίδιες διδαχές στον εαυτό σου. Από την στιγμή που υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή, η κρίση σου αδυνατίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει τις δοσοληψίες σου με τους άλλους αλλά δεν αποκλείεται να σου ζητηθούν και πράγματα που σε ξεπερνούν. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και να μην κάνεις κάτι που δεν ανήκει στις αρμοδιότητες σου. Αυτή είναι η «συνταγή» της επιτυχίας κι αν την ακολουθήσεις πιστά, τότε θα δικαιωθείς από τις εξελίξεις.

Ερωτικά
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, ο όποιος ενθουσιασμός σου μπορεί να κοπάσει γρήγορα εξ αιτίας κάποιων κωλυμάτων ή… κολλημάτων, που αδυνατίζουν την προοπτική μιας ισορροπημένης σχέσης. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι…

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν πιστεύεις ότι προσφέροντας στους άλλους, χωρίς μάλιστα να στο ζητήσουν, εξασφαλίζεις και την αποδοχή τους, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις πριν βρεθείς ξανά ενώπιον καταστάσεων που θα σε απογοητεύσουν. Επιπλέον ίσως στενοχωρηθείς από κάτι που θα μάθεις για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου συνιστά να αναβάλλεις κάθε είδους επενδυτική δραστηριότητα.

Ερωτικά
Καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» συναισθηματικά αλλά αν… επιμένεις να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να «πέσεις πάνω» σε προβληματικές προσωπικότητες ή σε άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα και απλά «κάνουν το κομμάτι τους».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε πιέζει να αναλάβεις επιπλέον οικογενειακές υποχρεώσεις, χωρίς μάλιστα να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχημένη διεκπεραίωση τους. Αλλά όταν απορρίπτεσαι ή αποτυγχάνεις, δεν έχει νόημα να τα βάζεις με την τύχη σου και το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις τι κουβαλάς από τα παιδικά σου χρόνια και τι προσπαθείς μάταια να αποδείξεις.

Ερωτικά
Λες ότι «βασανίζεσαι» αλλά σκέψου μήπως όλα αυτά που περνάς είναι απόρροια της ανασφάλειας και των ενοχών που κουβαλάς μέσα σου. Γιατί τελικά αν «χρωστάς» σε κάποιον, αυτός είναι ο εαυτός σου κι όχι βέβαια οι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου, τηρώντας τις ισορροπίες ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, ενώ ίσως «σου δώσει» και μια στενοχώρια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Το ότι μπορείς να κρύψεις επιμελώς κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα σου ή να ενοχλήσει τον άνθρωπο σου, δεν σημαίνει ότι «έχεις δέσει τον γάϊδαρό σου», αφού όλοι κάποτε την… πατάνε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου, βάζοντας στο περιθώριο κάποιες προσωπικές σου ανάγκες. Επιπλέον, η ημέρα δεν ενδείκνυται για εμπορικές πράξεις και αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να προμηθευτείς ελαττωματικά προϊόντα. Αντίθετα όμως μπορεί να ωφεληθείς από μια σημαντική πώληση ή την εκμετάλλευση αδιάθετων εμπορευμάτων.

Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να χειραγωγήσεις πρόσωπα και καταστάσεις με την δύναμη του χρήματος, το τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα σε απογοητεύσει, αφού οι αποφάσεις από την «άλλη πλευρά» είναι ήδη ειλημμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε πιέζει για να «φορτωθείς» με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες χωρίς να σου το ζητήσουν, αφού το πιθανότερο είναι να σε εκμεταλλευτούν. Αντίθετα, μπορείς να πετύχεις πολλά, αν αφοσιωθείς σε μια δραστηριότητα που εκφράζει τα δικά σου «θέλω» κι όχι των άλλων.

Ερωτικά
Αν έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να «κερδίσεις» τον άνθρωπο σου, κάνοντας διαρκείς υποχωρήσεις, σύντομα θα διαπιστώσεις πως όταν δίνεις υπερβολικό «χώρο» το πιθανότερο είναι να σου ζητήσουν… κι άλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις διοικητικές σου αρετές κρατώντας τις ισορροπίες σε ένα δύσκολο επαγγελματικό ή κοινωνικό περιβάλλον. Επιπλέον, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου επιβάλλει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία ή την διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, κόβοντας κάθε τι βλαπτικό.

Ερωτικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως κληθείς να αναλάβεις τον ρόλο του μεσολαβητή σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, ίσως όμως υπάρξουν αντιδράσεις από τον άνθρωπο σου, που θεωρεί ότι απλά… χάνεις την ώρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε ωθεί να ικανοποιήσεις πλήρως τις απαιτήσεις ενός φίλου ή μιας φίλης, προβαίνοντας ενδεχομένως σε παραχωρήσεις που δεν συνηθίζεις αλλά τελικά τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα αναμενόμενα. Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διατροφή σου και να «κόψεις» μια συνήθεια που σε βλάπτει.

Ερωτικά
Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον σου ζητά να πάρεις θέση για ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα αλλά αν δεν έχεις γνώση του παρασκηνίου, ίσως αρχίσεις να αναλώνεσαι σε σενάρια που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να προβάλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, καταφεύγοντας όμως σε κλασικές συνταγές και τηρώντας τους «καθώς πρέπει» κανόνες. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να κριθείς πολύ αυστηρά από ένα πρόσωπο που έχει την δικαιοδοσία να σε «κόψει» ή να σε «περάσει» σε ένα κρίσιμο τεστ. Επιπλέον, ο Κρόνος σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στις απαιτήσεις σου..

Ερωτικά
Και βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, αρκεί να μην το… πάρεις σοβαρά κι αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Οι πιθανότητες να παρεξηγήσεις ή να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες, γι’ αυτό κράτα τις αποστάσεις σου.

zodia 09-01-2016