Ξάνθη – Πανιώνιος 10/11 Live Streaming από ERTSports

Ξάνθη – Πανιώνιος 10/11 Live Streaming – Η απουσία του Μαξίμοβιτς αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον Πανιώνιο. Πάμε με την έδρα, με μια… υποσημείωση όμως. Η Ξάνθη πρέπει να παίζει πιο επιθετικά, να βγαίνει από το καβούκι της και να δημιουργεί. Οχι μόνο να κάθεται πίσω. Αν συμβεί αυτό, θα κερδίσει.

Ξάνθη – Πανιώνιος 10/11 Live Streaming από ERTSports

Ξάνθη

Πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε από το ματς με τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, η τακτική της είναι γνωστή: «αφήνω στον αντίπαλο την κατοχή και προσπαθώ να χτυπήσω στην κόντρα». Επαιξε έξυπνα, δεν απειλήθηκε όσο περίμενε και ο σημαντικός βαθμός (0-0) την κράτησε ψηλά στην κατάταξη. Ξάνθη – Πανιώνιος 10/11 Live Streaming

Για τη… βροχή ανακοινώσεων που ακολούθησε τον αγώνα αυτόν μεταξύ των δύο διοικήσεων, δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε ούτε λέξη.

Υπάρχει βέβαια και η αρνητική πλευρά. Σε άλλο ένα ματς (4ο κατά σειρά) δεν δημιούργησε φάσεις, αδυνατεί να παράξει ποδόσφαιρο και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή την τετράδα αγώνων σημείωσε μόλις ένα γκολ (αυτό με τον Παναθηναϊκό που προκάλεσε πολλές συζητήσεις).

Τα δύσκολα πέρασαν. Ακολουθεί βατό πρόγραμμα (Πανιώνιος μέσα, Λαμία έξω, Ατρόμητος μέσα) και ο στόχος είναι να μείνει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, παίζοντας ρυθμιστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα: Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής υπήρξε στην Ξάνθη με τον Φοσέ (8/2). Ο Γάλλος φορ τέθηκε στο… παρά ένα νοκ άουτ από τη σημερινή αναμέτρηση και αυτόματα είναι πιθανό ο Κίκε Ραμίρεθ να ξεκινήσει χωρίς κλασικό «9αρι».

Ο Ρενέλα δείχνει ντεφορμέ και για αυτό ο Στάρτζεον ενδέχεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Εγχείρημα που αρέσκεται να πράττει ο Ισπανός κόουτς, ο οποίος γενικότερα προσανατολίζεται να «φρεσκάρει» τη γραμμή κρούσης του (π.χ. όλα δείχνουν πως φανέλα βασικού θα πάρει ο Εντουάρντο).

Η αποστολή του (για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο μεσοεπιθετικός Μπαριέντος) είναι η εξής: Αμπάντ, Σάο Μπέντο, Φασίδης, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Σόσα, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Μουλέν, Ντε Λούκας, Καμαρά, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Ρενέλα, Πολέτο, Εντουάρντο.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Αμπάντ – Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα – Κοβάσεβιτς, Τερκί – Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Τζουρίσκοβιτς – Στάρτζεον.

Ξάνθη – Πανιώνιος 10/11 Live Streaming από ERTSports

Πανιώνιος

Θυμάστε τον τίτλο που είχαμε την περασμένη εβδομάδα για το ματς Πανιώνιος – Αρης; «Ή αλλάζει ή βουλιάζει». Αναφερόμενοι βέβαια στους Νεοσμυρνιώτες. Και όντως άλλαξε.

Στην ανακοίνωσή τους, οι «Πάνθηρες» έκαναν λόγο για «Ειλικρίνεια και Πάθος». Αυτά ακριβώς έλειπαν μέχρι τώρα από τον Πανιώνιο. Ειλικρίνεια από την πλευρά της διοίκησης, πάθος από την πλευρά των παικτών.

Σύμφωνοι, το 1-1 με τους Θεσσαλονικείς δεν γιάτρεψε τις ασθένειες που κουβαλάνε οι «κυανέρυθροι», ωστόσο αποδείχθηκε ότι στην Πλατεία υπάρχει ακόμα σφυγμός και τη μάχη της παραμονής δεν θα την εγκαταλείψουν έτσι εύκολα.

Μέσα στο θετικό κλίμα για το αποτέλεσμα, προέκυψαν και προβλήματα. Θα τα διαβάσετε πιο κάτω για να διαπιστώσετε ότι αν έχεις τόσο ρηχό ρόστερ και χάνεις 2-3 κομβικούς παίκτες, η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Ξάνθη – Πανιώνιος 10/11 Live Streaming

Αγωνιστικά Νέα: Πανιώνιος χωρίς προβλήματα θυμίζει… φαΐ χωρίς αλάτι. Στην πλατεία «έχασαν» την περασμένη εβδομάδα τον Μαξίμοβιτς (χαφ, 9/1) με σοβαρό τραυματισμό, όπως και τον Μιλόγεβιτς (χαφ, 6/0) που αποβλήθηκε.

Την ίδια στιγμή ο Κότνικ (γκολκίπερ, 7/0) παραμένει ανέτοιμος, ενώ ο Μανιάτης (χαφ, 4/0) αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα. Που δεν διαθέτει λύσεις και κάθε απώλεια «πονά».

Η αποστολή του (παραμένουν εκτός οι Σίντι Αλι, Ντομίνγκεζ) είναι η εξής: Μαλέρμπ, Νίκας, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Αρτσε, Κιάκος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος, Αραμπουλι.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαλέρμπ – Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Παπαγεωργίου – Εμμανουηλίδης, Οικονομίδης, Αρτσε – Αραμπούλι.

Ξάνθη – Πανιώνιος 10/11 Live Streaming από ERTSports

10/11ERTSportsLive StreamingPanioniosXanthiXanthi - PanioniosXanthi - Panionios Live StreamingΞάνθη - Πανιώνιος 10/11Ξάνθη - Πανιώνιος 10/11 Live Streaming