X Factor: Διαγωνιζόμενη έκανε ότι λιποθυμά επειδή… ξέχασε τους στίχους

Η «Μπάρμπι της Ρουμανίας», όπως αποκαλεί τον εαυτό της η 18χρονη Σαμπρίνα Φαμπιάν, έχει γίνει στόχος δεκάδων αρνητικών σχολίων μετά από την εμφάνισή της στο X Factor της χώρας της.

Ο λόγος είναι πως η νεαρή κοπέλα φέρεται να προσποιήθηκε τη λιποθυμία της επί σκηνής, επειδή ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού που ερμήνευε, με αποτέλεσμα να εισπράξει την κοροϊδία των παρουσιαστών της εκπομπής.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο από την εμφάνιση της, η όμορφη ξανθιά διαγωνιζόμενη ξεκίνησε την ερμηνεία της με αρκετό ενθουσιασμό, «εισβάλλοντας» στη σκηνή με πατίνια και χορεύοντας κεφάτα. Ωστόσο, με το που άρχισε να τραγουδά τους πρώτους στίχους του γνωστού χιτ «Barbie Girl», η Φαμπιάν «πάγωσε» τελείως και άρχισε να κοιτά τους κριτές με ένα βλέμμα σαν χαμένη.

Φυσικά, εκείνοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πέσει κάτω και άρχισαν την καζούρα, με αποτέλεσμα η νεαρή να προσποιηθεί ότι λιποθυμά για να … γλιτώσει από τη δύσκολη θέση.

Παρά το γεγονός ότι η Φαμπιάν επέμενε ότι λιποθύμησε πραγματικά, το «ρεσιτάλ ηθοποιίας» δεν έγινε πιστευτό ούτε από το κοινό ούτε από τους κριτές. Παρ’ όλα αυτά, της δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία να εντυπωσιάσει την τριμελή επιτροπή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Ποιος ξέρει, αν επρόκειτο για διαγωνισμό υποκριτικής ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά…

Δείτε το βίντεο:

diagonizomenilipothimiaroumaniaxfactor