Βρήκαν το παιδί τους Γεμάτο Εγκαύματα. Η δικαιολογία της Νταντάς; Θα σας Βγάλει από τα Ρούχα σας!

Μια εξοργισμένη μητέρα στην Αυστραλία απαιτεί να μάθει πώς το 15 μηνών αγοράκι της έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε παιδικό σταθμό αυτή την εβδομάδα.

Η Σόφι Ζάνγκ ήταν απολύτως συγκλονισμένη, όταν πήγε να παραλάβει το παιδί της, τον Λίον, από Κέντρο Παιδικής Μέριμνας στο Κουϊνσλαντ της Αυστραλίας, και ανακάλυψε ότι το μικρό αγόρι ήταν γεμάτο με σοβαρά εγκαύματα σε όλο το πρόσωπο και το στήθος του.

Όχι μόνο η μητέρα θέλει να μάθει πώς ο Λίον απέκτησε τα σοβαρά εγκαύματα, αλλά επίσης απαιτεί μια εξήγηση γιατί το κέντρο ημερήσιας φροντίδας χρειάστηκε περισσότερο από δύο ώρες για να την ειδοποιήσουν.

Όταν η Ζάνγκ αφίχθη στο παιδικό σταθμό για να πάρει τον Λίον στο νοσοκομείο, της είπαν ότι το ατύχημα συνέβη όταν ο μικρός προσπάθησε να πιει νερό από ένα μπιμπερό. “Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς είχε πρόσβαση σε καυτό νερό, πώς απέκτησε τα εγκαύματα;” δήλωσε η Ζάνγκ στο 7News.

Μερικές ώρες αργότερα που ο Λίον, η μητέρα του βρήκε τελικά την ευκαιρία να τον πάει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι το μικρό αγόρι είχε σοβαρά εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε όλο του το σώμα.

Προς έκπληξη και τρόμο της Ζάνγκ, μετά την υποβολή αναφοράς του παιδικού σταθμού στις αρχές, η αστυνομία έκανε μια εβδομάδα έρευνα και απέρριψε το περιστατικό ως ένα δυσάρεστο ατύχημα. Παρά τις προφανείς ανησυχίες της Ζάνγκ, οι αρχές ισχυρίζονται ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάτι που θα παρέπεμπε σε εγκληματική αμέλεια.

Σύμφωνα με το 7News, το Υπουργείο Παιδείας της Αυστραλίας εξετάζει τώρα κατά πόσον ο παιδικός σταθμός παραβιάσε τυχόν κανονισμούς.

“Είναι μια μεγάλη ευθύνη να εμπιστεύεσαι το μωρό σου σε κάποιον,” δήλωσε η μητέρα, η οποία έκτοτε απέσυρε το γιο της από το παιδικό σταθμό.

dikaiologiaegavmatantantapaidi