Βρέθηκε απόδειξη για ύπαρξη αρχαίου πολιτισμού στον Άρη;

Διεθνή μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι η ανακάλυψη ενός δαχτυλιδιού στον Κόκκινο Πλανήτη ενισχύει την θεωρία συνωμοσίας ότι η NASA προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Ομάδα ειδικών του καναλιού Paranormal Crucible του YouTube, η οποία ερευνά όλες τις ανωμαλίες που εμφανίζονται στον Άρη, επιμένει ότι έχουν βρεθεί στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στον κόκκινο πλανήτη, κατά την αρχαιότητα, υπήρξε πολιτισμός.

Σε μια εικόνα που υποτίθεται ότι ελήφθη από τον «περίεργο πειρατή» της NASA στην βραχώδη επιφάνεια του Άρη, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ένα παράξενο αντικείμενο, που μοιάζει με ένα δαχτυλίδι ή ένα βραχιόλι, ηλικίας εκατοντάδων ή και χιλιάδων ετών.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZ5C51a-nYU

«Η ανακάλυψη αυτού του καταπληκτικού αντικειμένου αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι στο παρελθόν υπήρχε ζωή στον κόκκινο πλανήτη. Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι ή, ίσως, ένα μικρό βραχιόλι που φαίνεται να έχει μια χροιά χρυσού», τονίζουν. Την ίδια στιγμή, η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», θεωρεί ότι αυτή η ανακάλυψη έρχεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω την θεωρία συνωμοσίας ότι η NASA προσπαθεί να κρύψει αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων.

arisdaxtilidiParanormal Crucibleyparxi archaiou politismou