Βίντεο-σοκ: Μωρό πέφτει στο δρόμο από αυτοκίνητο εν κινήσει!

Το ΙΧ περνάει πάνω από ένα σαμαράκι όταν αρχίζει σιγά-σιγά να ανοίγει η πίσω δεξιά πόρτα και από μέσα να πέφτει στο οδόστρωμα ένα μωρό

Βασικό ρόλο σε μια καμπάνια για το πόσο σημαντικό είναι για τους γονείς να κλειδώνουν τις πόρτες των αυτοκινήτων τους όταν μέσα είναι τα παιδιά τους θα μπορούσε να παίξει το βίντεο που κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου στη Ρωσία.

Η κάμερα παρακολουθεί ένα αυτοκίνητο να κινείται βράδυ στην πόλη Περμ. Το προπορευόμενο όχημα περνάει πάνω από ένα σαμαράκι όταν σιγά-σιγά ανοίγει η πίσω δεξιά πόρτα και από μέσα πέφτει στο δρόμο ένα… μωρό!

Ευτυχώς και τα δύο αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και έτσι το όχημα που φέρει την κάμερα ακινητοποιείται άμεσα ενώ το μωρό έχει πέσει με τα χέρια στο οδόστρωμα χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το μωρό συνεχίζει για λίγα μέτρα τη διαδρομή του μέχρι η γυναίκα οδηγός να καταλάβει τι έχει συμβεί, να σταματήσει και να βγει έντρομη προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιδί της.

Ευτυχώς, το μωρό δεν τραυματίστηκε από την πτώση.

Το σοκαριστικό βίντεο από τη Ρωσία

autokinitodromosmoro