Τρία μίλια spoiler: Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Τρία μίλια spoiler: Η Φωτεινή πληροφορείται από τον Στέφανο ότι βρήκε υποψήφιο επενδυτή για την αναστήλωση της κλινικής στο πρόσωπο του Βασίλη Μερκίνη. Εκείνη ξαφνιάζεται δυσάρεστα, καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε ερωτευτεί παράφορα, μέχρι που κατάλαβε πόσο τοξικός είναι και έφυγε από κοντά του.

Τρία μίλια spoiler: Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια της σειράς, ο Βασίλης παίρνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για την επικείμενη επένδυση και μέσα σε αυτά βρίσκει το όνομα της πρώην αγαπημένης του, η οποία πρόκειται να αναλάβει χρέη διευθύντριας. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο σπίτι της νυν συντρόφου του, της Άννας, και της λέει ότι έχει μία έκπληξη… Ένα ταξίδι για δύο στη Δρακόνησο. Μόνο που εκείνη έχει ανάμεικτα συναισθήματα και του υπενθυμίζει ότι στη συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή έχει χάσει τον αγαπημένο της αδελφό, τον Λουκά.

Εκείνος, αντί να αλλάξει γνώμη ή ακόμα και τα σχέδιά του, την πιέζει να τον ακολουθήσει και ότι θα τη συστήσει ως τη σχέση του, που ονειρεύονται να κάνουν πρλλά πράγματα μαζί στο μέλλον. Τελικά, η Άννα πείθεται και ανταποκρίνεται στην πρόσκλησή του να πάνε στο νησί. Εκεί, ο Βασίλης συναντάει τον Στέφανο, τον Μιχάλη και τη Φωτεινή και παριστάνει ότι είναι ο γιος του ανθρώπου του οποίου κάποτε η τελευταία έσωσε τη ζωή του. Φυσικά, αυτό το κάνει εσκεμμένα για να καταλάβει η νεαρή γιατρός ότι δεν έχει πει τίποτα και σε κανέναν για να μπορεί να την πλησιάσει.

Συγχρόνως, η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με το οδυνηρό παρελθόν της, καθώς θυμάται όλα τα σχέδια και τα όνειρα που είχε ο αδελφός της και παίρνει μία σημαντική απόφαση. Να συναντήσει από κοντά τον αστυνόμο Αργυρίου, προκειμένου να τον παρακολουθήσει επί το έργον και να πάρει κάποιες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που μέχρι και σήμερα τη βασανίζουν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Ερωτήματα που αφορούν στα πραγματικά αίτια θανάτου του αδελφού της. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η γυναίκα κάνει διάφορα σενάρια, όπως το να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό του, με αποτέλεσμα να αναστατώνεται και να θεωρεί υπαίτιο τον Βασίλη για αυτό που της συμβαίνει.

Για την αρχική σελίδα « Τρία μίλια » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΤρία μίλιαΤρία Μίλια spoiler