Τράβηξε από την θάλασσα καρχαριάκι για selfie αλλά της βγήκε ξινό!

Συχνά πολλοί άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να κάνουν οποιαδήποτε γελοιότητα για μια φωτογραφία που θα σαρώσει στα social media.

Μια τουρίστρια που έκανε διακοπές με τον σύζυγο της στο νησί Fernando de Noronha της Βραζιλίας μάλλον σκέφτηκε κάπως έτσι, όταν αντίκρισε στην παράλια ένα μικρο κίτρινο καρχαρία.

Η τέλεια ευκαιρία για μια φωτογραφία με το ζωντανό, φαίνεται να σκέφτηκε και άρπαξε το μικρο καρχαρία μέσα από το νερό, με σκοπό να την βγάλει φωτογραφία μαζί του, ο άντρας της. Όπως ήταν φυσικό ο καρχαρίας αμύνθηκε και την δάγκωσε στα δάχτυλα. Το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό που χρειάστηκε να ανοίξουν με δυσκολία τα σαγόνια του μικρού καρχαρία και η δαγκωμένη να κάνει τέσσερα ράμματα στο χέρι.

Οι κίτρινοι καρχαρίες, είναι είδος προς εξαφάνιση και η παρενόχληση τους τιμωρείται με πρόστιμο έως και 1600 δολάρια. Η περιοχή όμως που συνέβη το γεγονός είναι και προστατευόμενη περιοχή του νησιού οπότε το πρόστιμο μου θα πληρώσει το ζευγάρι, φωτογράφος και μοντέλο θα είναι από 3.200 δολαριάκια έκαστος.

brazilFernando de Noronhakarxariakiselfie