Tranquini®: Ένα νέο αμφιλεγόμενο αναψυκτικό. Τι κάνει στον οργανισμό

Ποιο είναι το νέο αναψυκτικό Tranquini®;

Ναι είναι γεγονός! Tο Tranquini® PositivelyRelaxed ανοίγει νέους ορίζοντες στη χαλάρωση! Το πρώτο χαλαρωτικό και φυσικά ανθρακούχο ποτό έφτασε στην Ελλάδα και αποτελεί την πιο νέα, δροσερή και απολαυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να συγκεντρωθούν.

Εμπνευσμένο από τη φύση, το Tranquini® (προφέρεται: Τρανκουίνι), περιέχει φυσικό ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις, εκχυλίσματα βοτάνων όπως το πράσινο τσάι, το χαμομήλι, το μελισσόχορτο και η λεβάντα, ενώ έχει εντυπωσιακό έντονο ρουμπινί χρώμα, που προέρχεται από τους χυμούς βατόμουρου και καρότου. Δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες, καθώς έχει μόνο 27kcal ανά 100ml και περιέχει φρουκτόζη αντί ζάχαρης.

Το πρώτο και μοναδικό στο είδος του φυσικό χαλαρωτικό ποτό Tranquini ήρθε για να μας τονώσει τη διάθεση, να δούμε τα πράγματα με θετική ματιά και παράλληλα να μας αποφορτίσει από την πίεση της καθημερινότητας. Η καινούρια πρόταση απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να μειώσουν τα άγχη και το στρες και να αποσυμπιέσουν τη ζωή τους.

Έλα κι εσύ στην παρέα του Tranquini® και δες πως είναι να απολαμβάνεις, γουλιά-γουλιά μια γευστική πανδαισία κι έναν πιο θετικό τρόπο ζωής!

“Χαλάρωσε, Σκέψου Θετικά, Τα καλύτερα έρχονται” παρέα με το Tranquini®

Το Tranquini βασισμένο σε αυθεντικά, φυσικά συστατικά και με έμπνευση τη ζωή

Το Tranquini προσφέρει:

Χαλάρωση
Συγκέντρωση
Ηρεμία

Κατάλληλο:

Μετά από έντονη άσκηση
Πριν από κάθε meeting
Εν ώρα διαβάσματος
Μετά από στρεσογόνες καταστάσεις
Μετά από μια έντονη ημέρα

Δείτε τη φωτογραφία με το Tranquini:

Tranquini®