TRACTION – ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/20: Τι θα δούμε στην εκπομπή

TRACTION – ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/20: Ο Κώστας Στεφανής συναντά τον Γιώργο Αγγελόπουλο-«Ντάνο».

Μέσα στο νέο Mitsubishi L200, αναζητούν τις αρετές της επιτυχημένης πρότασης του Ιάπωνα κατασκευαστή, που δηλώνει παρών από τη γέννηση της δύσκολης και απαιτητικής κατηγορίας των Pick-up.

TRACTION – ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/20: Τι θα δούμε στην εκπομπή

Με αρετές και εξοπλισμό σύγχρονου SUV, το νέο L200 με διπλή καμπίνα, καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία με ασφάλεια και στυλ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • VW T-Rock R: Ένα SUV με χαρακτήρα GTI, καθώς ο δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 300 ίππους, χαρίζοντας εντυπωσιακές επιδόσεις. Ο Μάνος Στεφανής με την Ινώ Στεφανή μοιράζονται ευχάριστες εμπειρίες μαζί του.
  • Peugeot 2008: O Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή «ταξιδεύουν» νοητά στη Γαλλία του 20ου αιώνα και απολαμβάνουν τις συνθέσεις για πιάνο του Ερίκ Σατί. Έμπνευση τους; Μα φυσικά το νέο Peugeot 2008.
  • Dakar 2020: Το διάσημο Rally Dakar, ο μεγαλύτερος και δυσκολότερος μαραθώνιος αγώνας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, πέρασε σε νέα φάση μια και διεξήχθη σε τρίτη Ήπειρο, αυτή τη φορά στη Σαουδική Αραβία. H 42η διοργάνωση θα μείνει στην ιστορία για την σκληρότητα και τις ιδιαιτερότητές της.

Δείτε το trailer της 9ης εκπομπής εδώ:

TRACTIONΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/20