Το Τατουάζ Β’ Κύκλος: Η Ελένη απατά τον Ορφέα, εξελίξεις στην σχέση τους…

Το Τατουάζ Β’ Κύκλος: Ακόμη ένα ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται στα προσεχή επεισόδια του «Τατουάζ».

Ο μεγάλος εφιάλτης του Ορφέα γίνεται πραγματικότητα καθώς η Ελένη κάνει έρωτα με τον Φίλιππο.

Το μυστικό τους, όμως, δεν μένει για πολύ κρυφό. Ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή είναι αρκετό για να έχει ο Ορφέας τις πρώτες υποψίες για τη σύζυγό του.

Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Ο Ορφέας βρίσκει τον τρόπο να κλείσει οριστικά τα στόματα των εκβιαστών του και να απαλλαγεί από μία ακόμα απειλή.Όσο εκείνος ασχολείται με τα προβλήματά του, ο ερωτικός κλοιός του Φίλιππου γύρω από την Ελένη όλο και στενεύει.

Εκείνη αρχίζει τα ψέματα στον σύζυγό της, προσπαθώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό που νιώθει για τον Φίλιππο, αν και η Αφροδίτη έχει καταλάβει τι συμβαίνει και ανησυχεί για την αδελφή της. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Παράλληλα, ο Ορφέας αποφασίζει να πάει νωρίτερα στα Τρίκαλα, για να συμπαρασταθεί στον Αλέξανδρο, γεγονός που χαροποιεί την Ελένη αφού εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να προσεγγίσει τον Φίλιππο με σκοπό να τον γνωρίσει καλύτερα.

Η ίδια παλεύει να αντισταθεί στη γοητεία του, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα τα καταφέρει.

Από την άλλη, η εμφάνιση του Ορφέα στα Μετέωρα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Χριστίνας.

Η δημοσιογράφος πολιορκεί όλο και περισσότερο τον Ορφέα, κάνοντάς του συζήτηση για τον σίριαλ κίλερ, ένα θέμα που δείχνει να την ενδιαφέρει πολύ.

Και όσο οι μέρες περνούν στην Αίγινα, ύστερα από πολλούς δισταγμούς, η Ελένη υποκύπτει στη γοητεία του Φίλιππου και κάνει έρωτα μαζί του. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Το επόμενο πρωί η Μάρθα συναντάει την κόρη της έξω από το σπίτι του Φίλιππου, αλλά οι δικαιολογίες της Ελένης δεν την πείθουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους και γίνεται έξαλλη.

Η Ελένη, όμως, δεν μπορεί να σταματήσει να συναντάει τον Φίλιππο. Μάλιστα, σίγουρη ότι ο Ορφέας είναι στα Μετέωρα, πηγαίνει στο σπίτι του νεαρού για να κοιμηθούν μαζί το βράδυ. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Όμως ο Ορφέας, θέλοντας να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, επιστρέφει αιφνιδιαστικά και όχι μόνο δεν τη βρίσκει στο σπίτι, αλλά ακούει και στον τηλεφωνητή ένα μήνυμα του Φίλιππου προς την Ελένη… άκρως αποκαλυπτικό!

Η Ελένη έκανε το μοιραίο λάθος να μην το σβήσει και τώρα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τις ερωτήσεις του Ορφέα.

Στα Τρίκαλα η δίκη της Όλγας συνεχίζεται και οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελπίδας για την αθώωσή της.

Η ίδια συνειδητοποιεί πως η Βάσω δεν είναι αυτό που δείχνει, ενώ η ακροαματική διαδικασία διακόπτεται για δύο ημέρες κι όλοι ανησυχούν μήπως η πολιτική αγωγή έχει βρει νέα στοιχεία που «καίνε» την Όλγα.

Η ίδια προσπαθεί να πάρει αποστάσεις, αλλά η πίεση της φυλακής αρχίζει να την καταβάλει και ζητάει απεγνωσμένα το παιδί της. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Η δίκη συνεχίζεται με έναν μάρτυρα από το παρελθόν της Όλγας, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την κοπέλα, παρά τους ελιγμούς του Μάνου, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τις εντυπώσεις

Όταν αρχίζουν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, πρώτος εξετάζεται ο Στέφανος και η πρόεδρος τον κατακεραυνώνει για το γεγονός ότι άφησε αβοήθητο το θύμα. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Η δίκη συνεχίζεται με τον Αλέξανδρο να ξεκινά την κατάθεσή του, αλλά παίρνει μια πρωτοβουλία που θα φέρει σε αμηχανία την Ολγα. Η πολιτική αγωγή βρίσκει πάτημα και φέρνει τον Αλέξανδρο και κατ’ επέκταση την κατηγορουμένη σε πολύ δύσκολη θέση.

Τα δύσκολα, όμως, μόλις αρχίζουν για την Όλγα. Επιστρέφοντας στη φυλακή, δέχεται σφοδρή επίθεση από μία συγκρατούμενή της.

Μέσα στο κελί τους, η Βάσω ορμάει στην Όλγα, γίνεται συμπλοκή ανάμεσά τους και η κοπέλα βρίσκεται χτυπημένη στο έδαφος πολύ σοβαρά.

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΤο ΤατουάζΤο τατουάζ Β' Κύκλος