Το Τατουάζ – Επεισόδιο 294 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 294 Β’ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha ….

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 294 Β’ Κύκλος

Η επέμβαση του ασθενή της Μίνας την γλιτώνει από τα χειρότερα και ο Ορφέας οπισθοχωρεί τραυματισμένος. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 294 Β’ Κύκλος

Η Νικόλ πιέζει τον Πέτρο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες, χωρίς να ξέρει πως πίσω από την πλάτη της παίζονται άλλα παιχνίδια.

Ο Αλέξανδρος και η Άννα φτάνουν στα Μετέωρα κι ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Όλγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Άννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Ο κλοιός γύρω από τη Μαργκώ στενεύει, αλλά ο Σέκερης ζητά από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν το τελικό χτύπημα.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα αναγκάζονται να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον μέχρι την ημέρα του ταξιδιού, γεγονός που ενισχύει την ανασφάλεια της Τατιάνας γι’ αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμάζονται να κάνουν. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 294 Β’ Κύκλος

Η Ειρήνη συνειδητοποιεί πως ο Χρήστος της είπε ψέματα και γίνεται έξαλλη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να θυμηθεί που αλλού έχει ξαναδεί το τατουάζ του στραγγαλιστή..

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Τατουάζ – Επεισόδιο 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300  Β’ Κύκλος

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

294epeisodiaepeisodioΒ’ ΚύκλοςΕπεισόδιο 294επόμενα επεισόδιαΤο ΤατουάζΤο Τατουάζ – Επεισόδιο 294 Β’ Κύκλος