Το Τατουάζ – Επεισόδιο 01 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 01 Β’ Κύκλος: Μετά από μεγάλες περιπέτειες, παρεξηγήσεις, μυστικά και ψέματα που τους χώρισαν, ο Αλεξ με την Αννα, επιτέλους, άρχισαν να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Έζησαν μερικές μέρες ανείπωτης ευτυχίας κι εκεί που ετοιμάζονταν για το γάμο τους, ήρθαν τα πάνω-κάτω…

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 01 Β’ Κύκλος

Ο Α’ Κύκλος κλείνει όταν η Αννα αρπάζεται με βίαιο τρόπο από απαγωγείς-δολοφόνους και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Αλεξ. Autos ανήμπορος να αντιδράσει, φωνάζοντας μόνο το όνομά της, παρακολουθεί από ψηλά την απαγωγή της.

Ο β’ κύκλος, που θα αρχίσει να προβάλλεται τη Δευτέρα στις 17 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε ένα απίστευτο θρίλερ.

Η Αννα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, στα χέρια των ανθρώπων που ήδη της είχαν κάνει τη ζωή κόλαση. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα μείνουν στις απειλές και σε ένα απλό σπάσιμο ποδιού.

Η εντολή που έχουν πάρει είναι να βασανίσουν την κοπέλα και να μην την αφήσουν, αν δεν κάνει αυτό που θα της υπαγορεύσουν.

Η ίδια μάλιστα λέει χαρακτηριστικά στο νέο τρέιλερ της σειράς: «Πλήρωσα τα λάθη των άλλων, μακάρι να υπήρχε επιστροφή».

Παρότι η Αννα έδειχνε αποφασισμένη να αγνοήσει τις απειλές και να συνεχίσει να κάνει τη ζωή της με τον Αλεξ, τώρα -όπως θα δούμε- έχει μετανιώσει που βιάστηκε και δεν υπάκουσε στις εντολές τους και στις παρακλήσεις της Μαργκώ. Δεν είναι μόνο ότι κινδυνεύει η δική της ζωή. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 01 Β’ Κύκλος

Φοβάται και για τη ζωή του Αλεξ και της οικογένειάς της κυρίος της μητέρας της, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για την ανατροπή των σχεδίων τους και τη σύλληψη της Μαργκώ. Την ίδια στιγμή, ο Αλεξ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οσο σκέφτεται ότι η Αννα κινδυνεύει, τρελαίνεται. Το μόνο που θέλει είναι να τη βρει, να τη σώσει αλλά και να εκδικηθεί όλους αυτούς που της έκαναν κακό.

Ετσι, ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό αρχίζει και ο Αλεξ επιστρατεύει ολόκληρο μηχανισμό προκειμένου να φτάσει στο στόχο του. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 01 Β’ Κύκλος

Μαζί του θα είναι τόσο η Τατιάνα όσο και ο Τόνυ, ο οποιος θα αποφασίσει να δράσει πιο αποφασιστικά. Όμως ο Αλεξ θα κάνει και δικές του κρυφές κινήσει.

Ωστόσο, κινδυνεύει και ο ίδιος και αυτό είναι κάτι που πλέον δεν τον απασχολεί, καθώς έχει κάνει την υπέρβασή του: «Αν χρειαστεί να σκοτώσω για την Αννα, θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη»! Το Τατουάζ – Επεισόδιο 01 Β’ Κύκλος

Και λέει αλήθεια, αφού, όπως θα δούμε πολύ μετά, ο Αλεξ φτάνει σε σημείο να γίνει δολοφόνος για χατίρι ms και για χάρη της αγάπης του. Κάτι που φυσικά θα πληρώσει πολύ ακριβά…

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΕπεισόδιο 01Το ΤατουάζΤο Τατουάζ – Επεισόδιο 01 Β' Κύκλος