Το Τατουάζ Β’ Κύκλος: Εντολή δολοφονίας

Το Τατουάζ Β’ Κύκλος: Με αίμα βάφονται τα επόμενα επεισόδια του «Τατουάζ» καθώς μία εντολή δολοφονίας αφήνει πίσω της δύο Θύματα.

Παράλληλα, η Μαργκώ για πρώτη φορά έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Στρατηγό και η κατάσταση ανάμεσά τους είναι πλέον επικίνδυνη.

Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Ο αστυνόμος Σέκερης δεν μπορεί να φανταστεί πως ενώ εκείνος παλεύει καθημερινά με κίνδυνο της ζωής του κατά της σπείρας των εμπόρων ναρκωτικών ο ίδιος του ο γιος βυθίζεται όλο και περισσότερο στο κύκλωμά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η ζωή του Άλκη στα επόμενα επεισόδια θα βρεθεί σε απόλυτο κίνδυνο όταν γίνεται στόχος ενός επίδοξου δολοφόνου.

Και ο Νικόλας, όμως, την ίδια στιγμή δεν σταματά λεπτό τις έρευνες για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και δεν θα σταματήσει αν δεν φτάσει στην άκρη του νήματος. Μάλιστα, καταφέρνει και ανακαλύπτει νέα στοιχεία που αφορούν τον περιβόητο Δούκα. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Ο ίδιος, αργότερα, αποκαλύπτει στην Αθηνά τις πληροφορίες του για το «στούντιο» όπου γυρίζονται σκηνές παιδικής πορνογραφίας και ο Σέκερης οργανώνει έφοδο και συλλήψεις. Από την άλλη, ο Άλκης ενδίδει στους εκβιασμούς και δίνει απόρρητες πληροφορίες της Αστυνομίας στους εμπόρους ναρκωτικών.

Ο Σέκερης, όμως, συνειδητοποιεί πως υπάρχει διαρροή από τους κόλπους της Αστυνομίας και αρχίζει να το ψάχνει χωρίς να υποψιάζεται πως πίσω από αυτό κρύβεται ο ίδιος του ο γιος.

Την επόμενη μέρα, ο Σέκερης, η Αθηνά και μια ομάδα αστυνομικών κάνουν μια επιτυχημένη έφοδο σε σπίτι εμπόρων ναρκωτικών. Συγχρόνως, όμως, έχει δοθεί μία εντολή δολοφονίας για δύο ήρωες.

Ένας άνδρας με το ψευδώνυμο «Κηπουρός» μπαίνει στο σπίτι που κρύβονται ο Άλκης με τη Νάνου και τους πυροβολεί εν ψυχρώ. Οι δύο νέοι τραυματίζονται και πέφτουν αιμόφυρτοι και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορέσουν να τα καταφέρουν. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Η Μαργκώ προσεγγίζει τον Τόνυ με ένα δελεαστικό επιχειρηματικό σχέδιο ζητώντας του να συνεργαστούν. Μάλιστα, η ίδια βάζει σε εφαρμογή ένα καινούργιο σχέδιο προκειμένου να τον πείσει.

Εκείνος, όμως, δίνει αρνητική απάντηση στην πρόταση που του είχε κάνει, προκαλώντας ακόμα μία φορά την οργή της. Και ενώ η ισχυρή γυναίκα συνεχίζει τα επικίνδυνα σχέδιά της ο Στρατηγός έχει μάθει ότι η Μαργκώ έχει αυτονομηθεί και κάνει τις δικές της δουλειές κρυφά.

Τότε ο ίδιος καλεί τη Νικόλ για να την «ψαρέψει», εξέλιξη που δεν δείχνει να πτοεί τη Μαργκώ, η οποία φαίνεται να κρατά κρυφούς άσους στο μανίκι της.

Τις επόμενες μέρες, η Μαργκώ με τον Στρατηγό συναντιούνται και κάνουν μια κουβέντα γεμάτη εντάσεις. Για πρώτη φορά, όμως, η κατάσταση ανάμεσά τους δείχνει να παίρνει επικίνδυνη τροπή. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΤο ΤατουάζΤο τατουάζ Β' Κύκλος