Το σαρδάμ της Όλγας Τρέμη και τα τρακτέρ που έγιναν… τανκς

Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega έπεσε «θύμα» του «τηλεοπτικού δαίμονα»

Η ένταση της στιγμής ήταν μεγάλη, τα γεγονότα έτρεχαν και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Ακόμη και ο πιο ψύχραιμος επαγγελματίας μπορεί να κάνει λάθος, πόσω μάλλον όταν έχει στραμμένα πάνω του τα βλέμματα χιλιάδων ανθρώπων και τους προβολείς μίας ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής.

Το… κακό δεν άργησε να γίνει και «θύμα» του «τηλεοπτικού δαίμονα» ήταν αυτή τη φορά η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε απευθείας σύνδεση με τους ρεπόρτερ του καναλιού στο Σύνταγμα, κάνοντας αναφορά στην παρέλαση των αγροτών με τα τρακτέρ τους, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας. Τότε, έγινε το «σαρδάμ». Απευθυνόμενη σε έναν από τους ρεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, είπε «βλέπω ότι είσαι μπροστά από τη Βουλή, μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, δηλαδή φαντάζομαι στο σημείο εκείνο που είναι ακριβώς μπροστά σου τα τανκς τα οποία έφτασαν στο Σύνταγμα», αναφέροντας τα τρακτέρ ως… τανκς!

Ευτυχώς για όλους, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων περνούσαν οι γεωργικοί ελκυστήρες γνωστοί ως τρακτέρ και όχι… άρματα.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=enXjPfwMv14

olga tremisardamtankstrakter