Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξεφτιλισμένες – Θα σας τελειώσω

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Γιωργίκης Προβιός φέρνει τα πάνω κάτω αναζητώντας απεγνωσμένα την Ιουλία παντού, απειλώντας θεούς και δαίμονες, κυρίως την Στάσα. Η Ιουλία το έσκασε από το αρχοντικό με το μωρό και η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξεφτιλισμένες – Θα σας τελειώσω

Ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες, με την Στάσα να είναι ένα από τα θύματά του. «Πες μου, πού κρύβεις το βρωμοθήλυκο σου. Αν δεν γυρίσει στο σπίτι, θα πληρώσετε και οι δύο. Δεν θα επιτρέψω να με ξεφτιλίσετε. Λέγε», φωνάζει οργισμένος, ενώ τη χτυπάει, αλλά εκείνη ορκίζεται ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται η Ιουλία. Στη συνέχεια, ο Προβιός κατευθύνεται στη χωροφυλακή. Ο Γρηγόρης, που βρίσκεται στα χωράφια του, ανακαλύπτει την Ιουλία κρυμμένη. «Ιουλία; Τι κάνεις εδώ; Τι έγινε; Πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου. Πλέον είσαι παντρεμένη γυναίκα», της λέει.

«Βοήθησέ με, σε παρακαλώ. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω», του απαντά εκείνη απεγνωσμένα. Ο Γιωργίκης συνεχίζει τις έρευνές του, αναστατώνοντας όλο το χωριό και προκαλώντας πανικό. Η Χάδω είναι σε κατάσταση απόγνωσης, ανίκανη να χειριστεί την κατάσταση. Ο Γρηγόρης, αν και γνωρίζει ότι η βοήθειά του μπορεί να τον βάλει σε κίνδυνο, αποφασίζει να βοηθήσει την Ιουλία να κρυφτεί καλύτερα.

Στο μεταξύ, οι φήμες για την εξαφάνιση της Ιουλίας κυκλοφορούν γρήγορα στο χωριό, δημιουργώντας ένταση και ανησυχία. Ο Γιωργίκης δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να εντοπίσει την Ιουλία, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα τρόμου. Οι κάτοικοι του χωριού παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, αναμένοντας την επόμενη κίνηση του Γιωργίκη, ενώ η Ιουλία προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει οριστικά από τα δεσμά της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ