Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξαφνική αδιαθεσία προδίδει την εγκυμοσύνη της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το αποψινό επεισόδιο της σειράς προβλέπεται να είναι καθηλωτικό, καθώς η Ιουλία λιποθυμά στα χέρια της Στάσας, θέτοντας όλους σε ανησυχία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξαφνική αδιαθεσία προδίδει την εγκυμοσύνη της

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Στασινόπουλος συζητάει καρδιά με τον βαφτιστήρα του, ενώ ο Ρήγας προσπαθεί να αποφύγει την πολιορκία της Βαγγελίτσας με όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα. Στο αρχοντικό Προβιού, οι προετοιμασίες για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων είναι σε εξέλιξη, ενώ ο Χρήστος, ακόμα σοκαρισμένος από την αποτυχημένη σεξουαλική του εμπειρία, ανακαλύπτει μια εικόνα στο σπίτι που τον αναστατώνει.

Καθώς οι καλεσμένοι φτάνουν, όλοι σχολιάζουν την ομορφιά της Ιουλίας, παρατηρώντας ακόμα και ότι δεν είναι έγκυος, όπως επισημαίνουν, κάνοντας την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει. Εν τω μεταξύ, ο Ατζαλίνας διστάζει να επικοινωνήσει με την εφημερίδα της Αλεξάνδρας, ενώ από την άλλη πλευρά, η Αλεξάνδρα δέχεται μια ανέλπιστη πρόταση από τον Απόστολο. Καθώς η βραδιά στο αρχοντικό εξελίσσεται ομαλά, η ξαφνική αδιαθεσία που νιώθει η Ιουλία προκαλεί ανησυχία σε όλους.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ