Το Προξενιό Της Ιουλίας – Βοηθούν την Ιουλία να το σκάσει

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Δέσπω τώρα αναλαμβάνει τον ρόλο της κυρίας του σπιτιού, επιδιώκοντας να απομακρύνει την Ιουλία από το σπίτι, βλέποντας την απάνθρωπη συμπεριφορά του Γιωργίκη. Παράλληλα, ο Άλκης Μακρής εξακολουθεί να ερευνά τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας και παρουσιάζει την Αλεξάνδρα στον πατέρα του, τον Κρίστοφερ.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Βοηθούν την Ιουλία να το σκάσει

Κατόπιν, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει μια ανατριχιαστική ανακάλυψη κατά τη συνάντησή της με τον Δημήτρο. Ο Επιφάνειος, παραμένοντας κρυμμένος, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική. Ανησυχώντας για την απουσία της Ιουλίας από το τηλέφωνο, ο Χρήστος επιστρέφει στο αρχοντικό. Συναντά την Ιουλία σε φρικτή κατάσταση από την κακοποίηση, καθώς ο Γιωργίκης υποστηρίζει πως την παντρεύτηκε ενώ ήταν έγκυος για να καλύψει την ατιμία της. Ο Χρήστος σοκάρεται.

Ωστόσο, αναζητά τον Επιφάνειο για να του προσφέρει καταφύγιο, καθώς ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί λόγω των απειλών που δέχεται η Ζανέτ είναι υψηλός. Παρά τις σκοτεινές σκέψεις, ο Επιφάνειος τον παροτρύνει να βοηθήσει την Ιουλία να δραπετεύσει από το αρχοντικό, έχοντας ενημερωθεί απο την Στεφανία για τους ξυλοδαρμούς που δέχεται. Με αποφασιστικότητα, εξηγεί στον Χρήστο τον τρόπο να προχωρήσουν μαζί με τη Στεφανία στο σχέδιο για σωτηρία της Ιουλίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ