Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τρώει μπαμπέσικα τον Προβιό

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Συναρπαστικές ανατροπές περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, καθώς θα διαπιστώσουμε πώς ο Γρηγόρης είναι ο υπαίτιος του θανάτου του Γιωργίκη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τρώει μπαμπέσικα τον Προβιό

Κατά τη διάρκεια μιας μέρας που όλοι απουσίαζαν από το αρχοντικό του Προβιού, η Ιουλία και η κόρη της είναι μόνες στο σπίτι όταν τις επισκέπτεται ο Γρηγόρης. Αφού παρατηρήσει το σπίτι για αρκετές ώρες, περιμένοντας να αδειάσει, εισβάλλει για να δει το παιδί του και την Ιουλία. Ξαφνικά, χτυπάει η πόρτα και ανοίγοντας η Ιουλία παγώνει στη θέα του Γρηγόρη, τον οποίο φωνάζει να φύγει για να μην προκαλέσει εντάσεις.

Αντίθετα, εκείνος εισβάλλει, αρνούμενος να φύγει μέχρι να δει το παιδί του. Λίγα λεπτά αργότερα, επιστρέφει ο Γιωργίκης και αντικρίζοντας τον Γρηγόρη με την Ιουλία και το παιδί, ρωτάει τι συμβαίνει. Ο Γρηγόρης απαντάει πως ήρθε να δει το παιδί του. Ακολούθως, επιτίθεται ο Γιωργίκης, και ο Γρηγόρης ανταποκρίνεται, αρπάζοντας ένα μαχαίρι και το καρφώνοντας στην κοιλιά του.

Η Ιουλία ξεσπά σε κλάματα, προσπαθώντας να τους χωρίσει, αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο Γρηγόρης έχει σκοτώσει τον Γιωργίκη. Του ζητάει να φύγει μαζί με το παιδί και υπόσχεται να αναλάβει την ευθύνη, όπως θα φανεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ